Nya träningskläder från Stronger

träningskläder från Stronger
Mina nya träningskläder från Stronger hittar du HÄR.

träningskläder från Stronger – inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin dag. Jag har inte så himla mycket nytt att berätta. Har mer eller mindre suttit framför datorn och jobbat hela dagen. Bortsett från ett kort träningspass och plåtning till ett samarbete då.

Träningskläder från Stronger

På tal om träning så har jag fått så många kommentarer, frågor och DM:s på Instagram angående min leopardoutfit. Mina nya träningskläder från Stronger väckte rejält stor uppmärksamhet. Och jag kan förstå alla som undrade, för de är ju riktigt jäkla snygga. Jag diggar verkligen att Stronger har gjort ett släpp med cykelbyxor. Älskar cykelbyxor just nu! Vilket jag inte verkar vara ensam om. De är ju perfekta att träna i på sommaren.

Jag har så klart testat att träna i dem också och de sitter på plats under hela träningspasset, jag lovar. Vill du kolla in dem hittar du dem HÄR.

Promenad i ösregn

Nu har jag precis kommit in från en lång kvällspromenad med Embla. I ösregn. Men vi brydde oss inte om vädret ett dugg, bara skrattade och pratade om allt och ingenting. Det är så mysigt att vara med den ungen! Vi är dock lite kalla efter regnruskpromenaden så nu har vi dragit på oss mjukisbyxor och sjunkit ner framför våra skärmar ett tag innan det är läggdags.

Imorgon jobbar jag sista dagen innan en lång och välbehövlig semester. Dock tar jag ju aldrig helt ledigt från mina sociala kanaler men det blir kanske lite mindre frekvent med uppdateringar nu under sommaren.

Jaja, nog snackat för ikväll. Hörs imorgon igen!

/K

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.