Indy Beauty clear skin mud boosting facial mask – test

indy beauty
Jag har testat Indy Beauty lermask (HÄR)
indy beauty
Bra djuprengörande mask!

Indy Beauty clear skin mud boosting facial mask – inlägget innehåller adlinks

Förra veckan började jag ju att testa ansiktsmasker. Tanken var egentligen att jag bara ville få in en ny rutin där jag tog hand om min hy lite bättre, typ ansiktsmask en gång i veckan. Och sedan tänkte jag att varför inte dela med mig av vad jag tycker om de olika maskerna jag testar? Och så var #fredagsmasken ett faktum.

Denna vecka testade jag Therése Lindgrens Indy Beauty clear skin mud boosting facial mask (köp den HÄR) som är en djuprengörande lermask.

Om Indy Beauty clear skin mud boosting facial mask

Indy Beauty clear skin mud boosting facial mask är en djuprengörande ansiktsmask som innehåller kol. Dess främsta uppgift är att ta bort orenheter. Och man känner verkligen att masken är aktiv så fort man applicerat den på huden. Indy Beauty clear skin mud boosting facial mask absorberar orenheter från huden, avlägsnar döda hudceller och verkar sammandragande.

Jag följde beskrivningen på förpackningen och applicerade lermasken på rengjort ansikte och lät den sedan verka i fem minuter. Som sagt tyckte jag verkligen att det kändes att masken gjorde verkan. Resultatet blev ett rengjort ansikte.

Ibland upplever jag att djuprengörande produkter kan göra att huden känns uttorkad. Men så var inte fallet med Therése Lindgrens lermask. Huden kändes bara riktigt ren och fräsch.

På plussidan hittar vi resultatet, skulle säga att jag ger betyget 4 på en femgradig skala. Det som drar ner betyget är att det är lite jobbigt att tvätta bort denna typ av masker i jämförelse med till exempel sheetmasks.

Har du inga problem med att lägga lite tid på att tvätta bort ansiktsmasken tycker jag absolut att du ska kolla in den HÄR.

PS. Du kan läsa mer skönhet HÄR

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.