Masq+ ansiktsmask – jag har testat

Masq+ ansiktsmask
På mina Instagramstories kan ni se testet.
Masq+ ansiktsmask
Tummen upp för Masq+ ansiktsmask Sustainable Skin.

Masq+ ansiktsmask – inlägget innehåller adlinks från Lyko 

Som många av er vet har jag ett stort intresse för skönhetsprodukter och äger en hel del (eller är det sjukligt många?) av dem. Dock är jag dålig på att använda dem. Inte det dagliga med krämer, hygienartiklar och vardagssmink och sådant förstås men när det kommer till sådant som tar lite tid då tappar jag det direkt. Så därför har jag från och med idag schemalagt, jo, jag har lagt in det i mobilkalendern, att varje fredag unna mig en ansiktsmask.

Test av Masq+ ansiktsmask

Jättehärligt för mig med en stund av egentid och att bry mig om mig själv förstås. Men samtidigt också ett himla smart sätt att dammsuga marknaden på olika ansiktsmasker och se vad de går för. Och dela vad jag tycker om dem med er. Eller vad säger ni?

Vill vara tydlig med att detta inte är något samarbete. Jag får alltså inte betalt för detta och det är bara mina egna åsikter.

Tillbaka till dagens mask då: Masq+ ansiktsmask Sustainable Skin. (köp den HÄR) Detta är en så kallad sheetmask som du lägger på ansiktet. Produkten innehåller aloe vera, trollhassel och blåbär för att nämna några aktiva ingredienser och mer än 95% av ingredienserna är ekologiska. Jag följde instruktionerna på förpackningen:

  1. Rengör ansiktet och torka huden lätt med en handduk.
  2. Placera masken över ansiktet och låt serumet verka 20-30 minuter. (Jag lät min sitta i 30 minuter).
  3. Ta bort masken och massera in kvarvarande serum.

Jag upplevde att masken satt bra i ansiktet, vissa sheetmasks tycker jag lossnar. Min hud kändes väldigt mätt och återfuktad efter att jag använt Masq+ ansiktsmask Sustainable Skin och mina porer såg mindre ut. Serumet måste ha gått in i huden ordentligt för när jag tog bort masken följde även min några dagar gamla spraytan med. Detta var ju så klart positivt ur ett hudperspektiv men inte vad jag förväntat mig.

Masq+ ansiktsmask Sustainable Skin är en sheetmask som jag absolut skulle rekommendera. Särskilt om du, som jag, har en hud som går åt det torra hållet. Dock bör du använda den innan du spraytannar dig, inte efter…. Om du inte vill ta bort fakebrännan vill säga.

Vill du titta närmare på Masq+ ansiktsmask Sustainable Skin så hittar du den HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.