The Body Shop rabattkod och produktnyheter

the body shop rabattkod
The Body Shop rabattkod, japp, idag får ni en fin rabatt och även tips på fantastiska produktnyheter.

The Body Shop rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar till The Body Shop

Nu har The Body Shop lanserat sommarens nya väldoftande produkter för kroppen. Årets nya sommardofter heter Zesty Lime Blossom och Luscious Lychee.

Zesty Lime Blossom är en fräsch och blommig serie innehållande limeblomsextrakt och vårdande aloe vera. Doftnoterna består av frisk citronsorbet, plommon och bergamottzest i toppen. I mitten finner vi limeblomma och neroli. Med vit bärnsten och tonkaböna i botten rundas doften av fint.

Sommarens andra doft från The Body Shop är Luscious Lychee, en fruktig och fräsch serie berikad med litchiextrakt och också den med aloe vera. Så här beskrivs doften; ”Doftbasen står stadig med mysk och cederträ med ros och syrén som ett blommigt hjärta, som toppas med litchin som gör sällskap med päron och röda bär.”

Bland produktnyheterna i de nya serierna kan vi hitta Shower Gel, Water-Gel Body Yogurt, Face & Body Mist, Shower Cream, Body Scrub, Air-Whipped Body Butter och Eye Sheet Masks. Priserna ligger från 75 kronor och uppåt.

Jag tycker mycket om de båda nya serierna. Måste jag under pistolhot välja blir Luscious Lychee favoritdoften. Den är lite sötare och tjejigare medan Zesty Lime Blossom är lite mer fräsch och känns lite unisex.

Tidigare lanseringar som jag verkligen gillat från The Body Shop i år var deras färgglada parfymer i doftserien Full Flowers. Varje Eau de Parfum präglas av en blomma: ros, iris, ylang ylang och apelsinblomma. Flaskorna är också helt otroliga, de ser ut som små smällkarameller och innehållet doftar så gott! Jag älskar verkligen rosdoften!

The Body Shop rabattkod

Men över till det ni antagligen klickade er hit för… En åtråvärd The Body Shop rabattkod som ger 10 procents rabatt på ditt köp! Allt du behöver göra för att ta del av rabatten är att signa upp dig på deras nyhetsbrev via länken HÄR. <— klicka Du kommer att få en unik kod när du fyllt i formuläret. Hur himla enkelt och bra?!

Berätta gärna vilka som är dina favoritprodukter från The Body Shop.

Intresserad av mer skönt? Här hittar du en Lyko rabattkod. <- KLICKA för att komma till koden.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.