Läget på gården

Nu är bästa tiden att bo på gård!

Det här är den allra bästa tiden att bo på gård! Det är ljust när man ska upp och morgonfodra och det är ljust när man kvällsfodrar. Och jag har så mycket mer energi! Vill liksom ut och springa varje kväll och tycker inte ens de saker som jag i vanliga fall tycker är tråkiga är jobbiga att ta mig an. Så det gäller att ta tillvara på den här tiden, haha!

För övrigt mår vi alla bra. Rulle har dock varit lite gallig/svullen i ett ben så han har fått vila och vi har ställt in tävlingar och träningar. Jag hoppas att lite vila gör susen annars har vi en veterinärtid inbokad åt honom.

Det känns verkligen att det är upplopp inför sommarlovet och semestrar nu. Jag har massor av jobbdeadlines och nästa vecka är det lediga dagar i skolan och vips så är det skolavslutningsvecka. Men inte mig emot! Jag ser fram emot mer tid med familjen.

Vi har ingenting spikat för sommaren förutom att Rickard har några spelningsdagar ute på Sandhamn och Embla ska på träningsläger hos Lina Dolk några dagar i slutet av sommaren. Och det är precis så som jag vill ha det. Vill bara gå och skrota på gården, mysa med djuren, dricka vin på bryggan och ta skogspromenader.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.