Skinners – test av en strumpa som är en sko

Skinners
Här ser du strumpskon Skinners.

Skinners – pressutskick

För några veckor sedan fick jag hem ett paket med ett par Skinners. Skinners undrar du? Jo, det är en strumpa, som också är en sko. Tänk dig som en utvecklad och uppdaterad mockasin.

Detta är ingen produkt som jag tidigare tänkt att jag skulle behöva men nu när jag testat den inser jag att den är riktigt bra och praktisk. Skinners kommer inte att konkurrera ut mina andra skor men jag har faktiskt fått upp ögonen för detta smarta alternativ.

Skinners användningsområden

De här ”strumpskorna” har en mängd användningsområden, som en barfotasko på trailrundan, som en sko att ta på sig när man kommer tillbaka till campen efter en dags vandring, på långflygningen (ni vet böket när man ska knyta på sig skorna när man behöver gå på toaletten), som badskor när man är på stenstränder med till exempel sjöborrar… ja, användningsområdena är oändliga. En strumpa som är en sko som dessutom inte tar någon plats.

Jag har som sagt testat de här ”sockorna” och jag måste säga att de ger en skön frihetskänsla samtidigt som de ger bra skydd. De klarade till och med det ultimata testet, att trampa på lego. Ha ha! I förpackningen låg ett par legobitar och självklart var jag tvungen att testa att stampa på dem.

Förutom att Skinners ger en helt annan frihetskänsla än vanliga skor men samtidigt ger skydd så torkar de också snabbt och du halkar inte med dem på blöta stenar eller rötter. Dessutom är de sköna och sitter de på plats under din aktivitet utan att halka på sniskan.

När det kommer till tvätt då? Jo, Skinners ”strumpskor” tål maskintvätt i 40 grader och de nöts inte ner i första taget. Företaget lovar att de håller otaliga mil.

Skinners ”strumpskor” är unisex, kommer i sex storlekar och fem färgkombinationer. Ett par kostar omkring 500 kronor och du hittar dem HÄR.

Ville du kolla in fler produkttest hittar du dem HÄR.

 

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.