Resultatet på min datortomografi

Jag vet att jag inte tagit upp det här med magen på länge. Och det är av två anledningar. Nummer ett; jag har mått mycket bättre den senaste månaden med bara tillfälligt ont under kortare tider. Nummer två: då jag inte vet vad det är som orsakar smärtan och uppsvälldheten så tar det bara min energi att lägga fokus på det. Kör med andra ord den gamla hederliga sopa under mattan-taktiken.

Inte heller läkarna verkar kunna hitta vad som är fel med mig och min mage. Datortomografin visade inte att något skulle vara fel. Bortsett från några små gallstenar såg buken tydligen helt felfri ut.

Min läkare berättade att det inte fanns något mer hon kunde göra innan semestern. Hon bad mig återkomma efter sommaren om besvären fortfarande kvarstod. Ja, så det är ungefär så läget är med mig just nu. Ganska tröttsamt så ni förstår kanske varför jag inte ens orkar nämna det längre? Men eftersom ni är många som frågar och undrar så ville jag bara kort klargöra hur läget är just nu.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.