Sköna yogakläder från Hangmatta

Mjuka yogakläder från Hangmatta, ger som bonus fin rumpa.
Mjuka yogakläder från Hangmatta, ger som bonus fin rumpa.

Norhult är ett litet svenskt företag som gör fantastiskt mjuka och sköna yogakläder under namnet Hangmatta. Där har jag har hittat ett par riktiga favoritbyxor, Yoga Stretch, som förutom att vara mjuka och följsamma ger mig världens finaste rumpa (om jag får säga det själv, haha!). Byxorna sitter åt över lår och rumpa och är vidare i benen med en mudd nertill samt en superbred linning som gör att du kan alternera höjden på midjan.

Och jag yogar inte bara i de här sköna brallorna, de har också blivit de givna mysbyxorna. De kommer inte åka av på hela helgen!

Vill du kolla in kläderna från Hangmatta hittar du dem HÄR.

Jag har även gjort en del andra tester. Vill du veta vad en produkt går för innan du slår till kanske du hittar test av den HÄR.

PS. Sportbehån som du skymtar på bilden ovan hittar du HÄR. En riktig favorit faktiskt!

//I have found new favorite yoga wear from the Swedish brand Hangmatta. Super cozy (and gives me a cute butt aswell, haha!) You can check it out HERE

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!