Snygga maxikjolar i alla prisklasser

Snygga maxikjolar. Svart maxikjol 126 kronor HÄR.
Snygga maxikjolar
Grå långkjol 126 kronor HÄR.
snygga maxikjolar
Beigebrun volangkjol 108 kronor HÄR.
Aprikosfärgad maxikjol, 2699 kronor HÄR.
Snygga maxikjolar
Långkjol i jersey, 126 kronor HÄR.

Snygga maxikjolar i alla prisklasser – inlägget innehåller annonslänkar från Klarna

Det är väl ingen som har missat att maxikjolarna har gjort come back? Sedan i våras har de långa kjolarna synts allt flitigare bland unga och gamla, bland influencers och vanliga dödliga. Ja, maxikjolar tycks gå hem hos de allra flesta. Och konstigt är väl inte det. De är bekväma, de värmer lite mer om benen än de korta kjolarna och det gör absolut ingenting om man missat att raka benen, ha ha!

Come back för snygga maxikjolar

Senast jag levde i långkjolar var någon gång där i början av 2016 när jag bodde i Thailand. Sedan dess har mina maxikjolar tyvärr flyttat ut ur garderoben. Men, jag har hittat ett gäng nya snygga långkjolar som jag gärna gör plats för bland galgarna hemma hos mig. Kjolarna är i skiftande prisklass. De flesta går dock bara på strax över hundringen. Massor av fyndchanser med andra ord!

Alla snygga maxikjolar är länkade så att du också kan slå till om någon faller dig i smaken.

Annars då, vad händer bortsett från maxikjolsspaning? Jo, jag är tillbaka på jobbet den här veckan efter en, som det känns, alldeles för kort semester. Jag har dock smygjobbat lite under sommaren, läst mail, fakturerat och förberett texter bland annat, så det blev ingen rivstart i uppförsbacke igår iallafall.

Och det bästa av allt… Idag kommer Embla, Danne och Rickard hem från Skåne! De hörde av sig för en stund sedan och sa att de var på väg mot Stockholm. Och Danne hade skött sig exemplariskt.

Jag längtar så mycket efter dem alla tre! Hoppas nu att lillpojken ska komma bra överens med våra andra hästar och att han snabbt ska känns sig som hemma här på Udden. En uppdatering om hemkonsten kommer inom kort så håll utkik här på bloggen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.