Stay Dry ryggsäck för regniga dagar

stay dry ryggsäck
Stay Dry ryggsäck håller dina tillhörigheter torra.

Så har Sverige visat sig från sin rätta sida, med ösregn! Och som jag önskar att jag tagit en ryggsäck eller väska från Stay Dry till jobbet i morse.

Har ni inte hört talas om de väskorna så måste ni kolla in dem! Ryggsäckarna har rullförslutning och tejpade sömmar och dragkedjor så de är perfekta för regniga dagar. Och för att inte tala om att ha med på SUP-turen!

Stay Dry har både bagar, ryggsäckar, sjösäckar och mobilfodral i sitt sortiment. Alla tillverkade för att kunna stå emot väta på bästa sätt. Produkterna är ideala för båtlivet eller egentligen alla sammanhang där du vill hålla dina tillhörigheter torra.

Stay Dry ryggsäck – test

Jag har testat ryggsäcken Utö och gillar den skarpt. Det är ingen ryggsäck jag skulle välja för en lång vandring men den har ändå höftbälte, vadderade axelband och är uppbyggd i ryggen för att sitta bekvämt och ge bättre ventilation.

Ryggsäcken Utö har flera små fack utanpå och ett invändigt. Dessutom har den flera smarta små funktioner för att fästa prylar utvändigt. Ryggsäcken rymmer 20 liter, vilket i runda slängar betyder att både jobbdator och träningskläder får plats.

Användningsområde, tillgänglighet och pris

Som sagt är detta en idealisk ryggsäck för regniga dagar, kan inte tänka mig ett annat alternativ (ja, förutsatt att du inte vill använda regnskydd då) om man till exempel cykelpendlar. Jag kommer använda min ryggsäck främst under regniga dagar samt när jag är ute och paddlar SUP. Men jag kan tänka mig att den här ryggsäcken gör sig riktigt bra för båtfolk också.

Ryggsäcken jag har testat kan du klicka hem HÄR för 695 kronor. Det skulle jag säga är ett fynd!

Är du också en pryljunkie som jag? Då kan du kolla in fler produkttester HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

1 Comment
  1. Hi would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a fair price? Thanks a lot, I appreciate it!