Wasa 100 år! Här är bilder från frukosteventet

Wasa 100! På väg till frukostevent!
wasa 100
Så fint ordnat!
wasa 100
Titta bara på dukningen!

wasa 100
Mums!

Wasa 100 år! Igår morse var jag inbjuden av min vän Diana till ett frukostevent. Anledningen till detta var för att fira att Wasa fyller 100 år. I samband med jubileet har man också lanserat ett 100% klimatkompenserat knäckebröd, Wasa 100.

Wasa 100 är ett extra tunt knäckebröd bakat med 100% fullkornsråg och toppat med frön och havssalt. Vi fick så klart chansen att smaka det nya brödet med olika pålägg och även som en granola. Riktigt gott att smula knäckebröd på frukostyoghurten! Knäckebrödet finns i butik nu, vill ni kolla in ingredienser och näringsinnehåll gör ni det HÄR.

Hela morgonen var iallafall supermysig! Pom & Flora på Odengatan, där eventet hölls, hade förvandlats till en svensk sommardröm. Inför eventet hade de dukat upp ett långbord med linneduk och servetter, vackert porslin och prunkande närodlade buketter i form av syrénblommor och rågax. Och så hade jag förmånen att få världens trevligaste bordssällskap också.

En och en halv timmes frukostevent var över på ett kick och det sägs ju att tiden går fort när man har roligt! Jag tackade för mig och stack sedan vidare på ett litet walkingmöte med chefen. Perfekt att gå ner frukosten lite innan jag satte mig på tunnelbanan hem.

Resten av dagen spenderade jag framför datorn hemma i köket. Älskar variationen på mitt jobb! Och att jag har möjlighet att arbeta när och varifrån jag vill bara jag får saker och ting gjorda i tid. Det är frihet för mig!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.