Ensam hemma

I förmiddags åkte Rickard, Embla och Danne iväg ner mot Skåne. Embla ska vara nere på Lindelunda och träna på sportlovet och Rickard skulle passa på att hälsa på Nathalie på västkusten några dagar när han ändå var ute och åkte land och rike runt.

Jag hade gärna åkt med ner till Åhus några dagar och njutit av lite miljöombyte, strandpromenader och fin ridning men någon måste ju vara hemma och passa de andra djuren. Och det är ju väldigt mysigt det också.

Efter att  jag vinkat av Skåneligan så jobbade jag några timmar innan det var dags att ta in hästarna och ge dem mellanmål. Alla pållarna hade vilodag idag så jag hade lite extra tid att bara borsta och mysa med dem. Njöt sedan av en skogspromenad med fågelkvitter innan jag återgick till datorn för kvällsjobb följt av middag.

Nu har jag precis varit uppe i stallet och kvällsfodrat, uppdaterat mig om läget på Lindelunda och kastat mig i soffan. Ska dock släpa mig upp till sängen strax, är dötrött och klockan ringer i vanlig ordning urtidigt.

God natt allesammans!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.