Kombat Seven – ett nytt svenskt fitnessbrand

Kombat Seven är ett ungt fitnessbrand med träningskläder designade och utvecklade i Sverige. Jag har så klart tittat närmare på tightsen som är första plagget ut ur träningskollektionen.

De gråa träningstightsen sticker ut tack vare en snygg logotype som är smart placerad för att ge en fin silhuett. När det kommer till funktion har tightsen ett material som andas och känns behagligt mot huden och byxorna sitter där de ska under träningspasset utan att hasa ner i grenen vilket många träningstights har en förmåga att göra.

Största plusset ger vi dock för den schyssta designen och den nedvikbara resårkanten som gör att du kan välja om du vill ha en högre eller lägre midja.

Vill du testa Kombat Seven-tightsen hittar du dem för 499 kronor här.

 

Jag har testat snygga tights från Kombat Seven.
Jag har testat snygga tights från Kombat Seven.
Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!