Träna med stil

Photos: Koral Activewear
Photos: Koral Activewear

koral3 koral4

koral2

Jag gillar att träning har blivit en trend och jag älskar att träningskläder har blivit fashion. I USA har man kommit lite längre när det gäller träningsmode och jag kan inte låta bli att snegla på några av de amerikanska sportmärkena. Ett exempel på ett fashion forward märke är Koral Activewear, jag skulle vilja klicka hem varenda plagg i deras webbshop.

Vad säger ni?

//I really like that training has become a trend and I love the fact that activewear has become fashion. In the US they have come a little further in training and fashion, and I can not help but glance at some of the American sports brands. An example of a fashion forward brand is Koral Activewear, I would like to buy every single garment.

Do you like it?

Karin Rahm

Kul att du hittat hit! Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil. Här delar jag med mig av mina bästa verktyg i form av goda recept, de senaste trenderna inom träning, mode och skönhet, roliga tips, mindfulness, resor, karriär och mina tankar kring allt och ingenting. Ja, som en riktigt bra kompis, fast på nätet. Välkommen till Karin Rahm - vårt community!