Date med hubby, ny säng och hästhoppning

Hoppkurs hela dagen idag för Embla.
Vi beställde DEN HÄR sängen och DEN HÄR gaveln.
Fick en lunch på tu man hand med min man. Och en drömmig portobelloburgare.

Inlägget innehåller adlinks från APPRL

Den här helgen har gått alldeles för fort. Fortare än vanligt. Men man säger ju att tiden går fort när man har kul… och det här har verkligen varit en bra helg. Jag har hunnit med att bara slappa, vara ute och promenera, hänga med Embla i stallet, varit på lunchdejt med min man och beställt en ny superskön säng.

I fredags kväll var Rickard och spelade på Berns. Jag och Embla var bara hemma och kollade på Talang och Wahlgrens Värld. Igår hade Embla ridning och jag hängde med henne dit och kollade på lektionen och passade på att mysa lite med hästarna, älskar att vara i stallet! Drömmen är att en dag ha ett eget stall med egna hästar.

Idag hade Embla hoppkurs hela dagen så jag skjutsade ut henne till stallet och sedan åkte jag och Rickard och kollade på sängar. Vi bestämde oss ganska snabbt och beställde DEN HÄR sängen och DEN HÄR gaveln. Efter shopping blev det lunch på Länna Möbler innan vi åkte och kollade på Embla när hon hoppade. Hon har blivit så duktig!

Ikväll ska jag förbereda ett samarbete och hjälpa Embla att plugga till ett prov. Rickard, han har spelning igen för personalen på Urban Deli. Poppis kille det där. 🙂

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.