Ellos rabattkod och nya möbler

Ellos rabattkod
Ellos rabattkod och nya möbler.

Ellos rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar från Ellos

Jag kom på att jag glömt att visa mina nya möbler som jag beställt från Ellos. Sedan vi flyttade in här på Udden har jag sökt efter det perfekta bordet och stolarna till köket. Och nu har jag hittat dem!

Det bord jag beställde är ett runt bord i mörk fanerad MDF med ben av massivt gummiträ. Produktnamnet är Jolina om ni vill kolla in det (LÄNK TILL BORDET). Stolarna jag köpte till är mörkt bruna karmstolar, också de av massivt gummiträ. Jag tycker att det är så himla fin design på stolarna. Och de är jättesköna att sitta på. LÄNK TILL STOLARNA HÄR. 

Är så nöjd med min lilla kökshörna nu!

Ellos rabattkod ger 30 procent rabatt

Men över till det ni antagligen är ute efter, min Ellos rabattkod. KLICKA HÄR för att ta dig till koden. Din unika kod kommer att ge dig 30 procents rabatt på den dyraste varan när du handlar för minst 199 kronor. Hur bra!

Dessutom har Ellos kampanj på massor av varor nu. Bland annat på bordet jag beställde och den fina linneduken som jag beställde samtidigt. Du ser duken på bilden ovan. Vasen på bilden (LÄNK TILL VASEN) kommer också från Ellos och är också på kampanj just nu. Hoppas att du får glädje av denna otroliga Ellos rabattkod!

Premiär för sup

Annars då? Jo, idag har det varit mest jobb vid datorn bortsett från ett lunchbreak utomhus. Embla hade studiedag idag och det var strålande väder och sommarvärme så vi drog ut och paddlade sup en stund. Så himla härligt att kunna sticka ut och lunchpaddla på en måndag!

Hästarna har också fått njuta lite idag. Vi tog dem på en lång betesrunda nere på tomten. Det är hög tid att ”beta in sig” innan de släpps i gräshagen.

Nu ska jag sticka ner till ridbanan och kolla på Emblas träning med Sandra. Livet! Det är väl fantastiskt, inte sant!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.