Husbilssemester i Sverige

husbilssemester i Sverige – inlägget innehåller annonslänkar

Det är ju ett väldig annorlunda år i år för oss alla. På flera olika sätt. Sommarsemestern är till exempel en sak som blir annorlunda den här sommaren för vår familj. Vi brukar i vanliga fall kajka runt i Europa med vår husbil. Och vi älskar det! Men i år kändes det inte rätt att åka ner i Europa med tanke på Corona så vi bestämde oss för att satsa på en husbilssemester i Sverige.

Husbilssemester i Sverige 10 juli

husbilssemester i Sverige
Ett kvällsdopp i Mälaren.

Vi kom iväg rätt sent på fredag kväll och körde bara upp till Sigtuna där vi hittade en plats att parkera precis intill Mälaren. Kvällen bjöd på ett dopp i sjön innan vi släckte lampan och somnade gott.

11 juli – träffar oväntat vänner

Den 11 juli sken solen från en klarblå himmel och jag drog på mig löparskorna för en sightseeing av Sigtuna. Embla hängde på som hare på cykeln. Helt sjukt att jag inte besökt Sigtuna tidigare! Så himla fin liten stad! Skulle inte ha något emot att bo på en hästgård där. För er som inte heller besökt Sigtuna, jag rekommenderar verkligen en visit i denna gulliga lilla stad.

Under eftermiddagen tog familjen en promenad runt Munkholmen och tittade på alla fina hus som ligger som ett pärlband vid Mälarens strand. Mitt sociala jag hälsar på en man som står och fixar med något på sin garageuppfart. Sedan tillägger jag, ”så fint ni bor här” och så visar det sig att mannen ifråga är Rickards barndomskompis. Hur liten är världen? Vi börjar prata om allt mellan himmel och jord och det slutar med att vi blir inbjudna till middag på kvällen. Supertrevligt! Och helt galet att vi har husbilen parkerad bara hundra meter bort på samma gata.

12 juli – hästgård och egen sjötomt

Drömmen om en egen hästgård…
husbilssemester i Sverige
Hittar en egen sjötomt.

Efter lunch rullar vi vidare på vår husbilssemester i Sverige. Vårt första stopp blir en hästgård som ligger ute till försäljning som vi varit och tittat på tidigare. Det är en rejält stor gård med 68 boxplatser och egen travbana samt fantastisk strandlinje vid Mälaren. Vi strosar runt och tittar i stall och ridhus och drömmer oss bort till ett liv på landet. Så många parametrar som ska klaffa bara när man ska göra en flytt…

Efter vårt besök på hästgården kör vi vidare norrut och får fatt i en underbar ”sjötomt” i Stråtjära invid sjön Bergviken. Kvällen spenderas på ”vår egna” strand med bad, lek och sedan en god bok.

13 juli – löpning och en ny sjö, vår husbilssemester i Sverige fortsätter

Såg ett gult fält i fjärran, bestämde mig för att springa dit.

Semestern har gjort sig påmind och vi njuter av en sovmorgon innan vi äter en god frukost med utsikt över Bergviken. Sedan snörar jag på mig skorna och drar iväg på en löprunda medan Rickard plockar fram skivstången för ett styrkepass.

Jag älskar verkligen att springa på nya platser! Så härligt att utforska små orter och att njuta av naturen samtidigt som skorna meditativt smattrar mot backen. Och att komma hem trött men full av endorfiner.

Jag känner mig så nöjd med vår fina parkeringsplats vid vattenbrynet och hade inte målet om att få uppleva midnattssolen hägrat hade vi nog alla velat stanna några dagar till här. Vi hade kanske pumpat upp SUP-brädorna och utforskat vår nya hemvist även till sjöss. Men som sagt, för att hinna se midnattssolen måste vi vara i Kiruna inom några dagar. Och det är ett väldigt avlångt land vi har…

Så vi packar ihop skivstänger och vikter och gasar norrut. Jag måste säga att jag är väldigt glad att vi valde att se mer av de norra delarna av Sverige i år. Det är så vackert och så stilla. Ingenstans är det trängsel.

Stämningen är bra i bilen

Vi passerar skog och skog och mera skog. Ibland något kalhygge. Stämningen i bilen är bra. Jag och Rickard pratar och dricker kokkaffe ur våra termosmuggar och Embla sitter där bak och ser något om hästar på Youtube.

Framåt kvällen landar vi på en camping vid sjön Rätan. Vi är alla sugna på att ta en riktig dusch. Hur härligt det än är att tvätta sig i sjövatten så sitter inte en varm dusch fel emellanåt. Det är glest mellan bilarna på campingen och Rätan visar sig från sin bästa sida för oss. Vi får en solig kväll som vi spenderar på stranden innan vi går in i husbilen och kör en omgång Uno. Gissa vem som vann?

husbilssemester i Sverige
Vår nya sjö, Rätan.

14 juli – myggtätt var det här!

Myggtätt var det här!

Bilen går vidare norrut även idag. Vi passerar vackra sjöar och skogar. Svischar förbi Strömsund, Dorotea, Vilhelmina och Storuman. Vädret är växlande, ömsom sol, ömsom regn, vilket ger oss de allra mest fantastiska regnbågar. (Finns stories ni kan se på min Instagram HÄR, har lagt alla stories som highlights under Camper (Sverige) 2020 i min profil).

Efter en hel del timmar i bilen hittar vi en ny sjötomt via vår favoritapp park4night, ladda ner den om ni gillar att fricampa! Platsen vi ska parkera på är liten och trång för vår stora bil men fördelen är att vi vet att vi får stå ensamma över natten. Tänker mig ett nakendopp i den vackra sjön! Och solen skiner nu som extra bonus.

Men det finns ett litet men. Det här med att det är gott om mygg i Norrland visar sig inte bara vara en skröna. Medan jag kliver ur husbilen och vinkar in Rickard rätt på den yttepyttelilla ytan vid den alldeles fantastiska sjön får jag omkring 71 468 myggbett. Myggorna är som galna, de verkligen svärmar runt mig på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt. Så visst får vi en alldeles egen sjötomt även denna kväll men det går absolut inte att gå ut. Ännu mindre tänka tanken att gå ut för att nakenbada. Utsikten blir iallafall utmärkt och vi lyxar till det med ett glas vin och en stor skål med godis.

15 juli – vita renar, midnattssol och en middag i världsklass

husbilssemester i Sverige
Vi får se mängder av renar på vår husbilssemester i Sverige.
Bedrövligt dålig bild men vill ju ändå visa den vita renen.
Middagen på Ripan var fantastisk!
husbilssemester i Sverige
Midnattssolen från Luossatoppen.
Tacksam familj.

Direkt efter frukost sätter jag på mig gummistövlar och en tunn dunjack. Jag drar omsorgsfullt upp huvan för att täcka så mycket hud som möjligt. Det är dags att gå ut och möta myggorna igen. Vi har valt att lämna detta vackra ställe och aldrig någonsin återvända!

Dagens bilfärd blir underbar! Vi får se virvlande forsar och våra allra första renar. En hel flock med renar passerar vägen och däribland ser vi en alldeles vit liten ren. Enligt samerna betyder det lycka att se en vit ren och det tackar en ju absolut inte nej till.

Vita renar ser vi inga fler av men under dagen blir vi varse att det inte är ovanligt att renarna spatserar rakt ut i vägen. Otaliga gånger får vi bromsa in för att lämna företräde. Ibland kommer renarna i flock, ibland ensamma eller två och två.

Så till kvällen landar vi då på en camping i Kiruna med en dags marginal för att hinna se midnattssolen innan den försvinner för detta år. Och det visar sig vara en alldeles utmärkt camping med en ännu mer utsökt restaurang.

Efter att vi installerat oss på vår plats och tagit en dusch sätter vi oss för att äta en av de bättre måltider jag ätit i mitt liv. Shoutout till Ripan! Så god mat!

Snart ska vi se midnattssolen

När middagen ligger i magen drar vi tillbaka till husbilen för att slappa liten innan vi i natt ska upp på Luossatoppen som sägs vara den bästa platsen att beskåda midnattssolen på i Kiruna. Rickard somnar direkt medan jag och Embla sitter och spelar  Uno.

Då klockan närmar sig midnatt och det är dags att börja bege sig mot Luossatoppen är Rickard extremt otaggad. Han är svintrött och har ingen som helst lust att dra iväg. Jag och Embla bestämmer oss för att vandra bort till utsiktsplatsen, midnattssolen vill vi ju inte missa när vi åkt ända hit. Men precis när vi ska dra iväg ångrar hubby sig och beslutar sig för att hänga på.

Det är lite sura miner innan vi står på Luossatoppen men när vi väl får uppleva att solen aldrig går ner över de snötäckta bergen i fjärran så infinner sig en ofantlig tacksamhet. En tacksamhet till naturen, till familjen, till, ja ta mig tusan allt. Det var så värt att åka hela vägen upp till Kiruna för att få se detta fenomen.

Euforin håller i sig ända tills vi ska ta oss ner för backen igen. Rickards knän värker och det förtar ju så klart hela upplevelsen. Så synd om honom!

Tillbaka i husbilen drar vi ner gardinerna och somnar bums.

16 juli – Kiruna by bike

husbilssemester i Sverige
Kiruna by bike.
Rickard kirrar middagen på muurikkan.

Jag vaknar tidigt på morgonen trots att vi varit vakna till fram på småtimmarna. Startar dagen med att brygga kaffe och njuter av egentid en stund innan jag går ut och socialisera med några äldre herrar från Nyköping som står parkerade bredvid oss. Det är en sak som jag verkligen diggar med husbilslivet, man träffar alltid människor som man aldrig skulle mött annars och så får man se så många udda platser.

Kiruna stad är inte så charmerande

När Embla och Rickard vaknat och vi ätit en rejäl frukost hoppar vi upp på cyklarna för att se Kiruna by bike.

Det visar sig inte vara så jättemycket att se. Största behållningen är varsin mjukglass och att få lyssna på en gatumusikant som sjunger samiska låtar. I annat fall tycker jag inte att Kiruna stad är så charmerande. Men naturen runtomkring är ju fantastisk förstås.

På kvällen njuter vi av en varm dusch och en stund i bastun på campingen. Det är lugnt och skönt här och jag och Embla har hela bastun och duschrummet för oss själva.

Rena och fräscha bjuds vi på god middagsmat som Rickard fixat på muurikkan. Ännu en underbar dag på vår husbilssemester i Sverige är till ända.

17 juli – min födelsedag!

Paket och skönsång på min födelsedag.
Blir löpning på fjällen.
Underbar middag på Ripan.
Nöjd födelsedagstjej. Klänning HÄR.

Väcks på morgonen av skönsång, kramar och kaffe och paket på sängen. Det är min födelsedag! Och förutom att jag får fantastiskt fina presenter (DE HÄR, DE HÄR, DE HÄR, DEN HÄR och DET HÄR bland annat) så får jag också vara chef för dagens agenda. Så efter paketöppning, frukost och mys blir det fjälllöpning och styrketräning i vackert väder. På eftermiddagen blir det kaffe och sötsaker och på kvällen bjuds jag på champagne, gott vin och trerätters på Ripans restaurang. Kunde inte fått en bättre födelsedag!

18 juli – nakenbad på husbilssemester i Sverige

Rickard funderar på ett dopp i Piteälv.
husbilssemester i Sverige
Jag går på upptäcksfärd i myggland.
husbilssemester i Sverige
Hittar den mest fantastiska sjötomten. Tror vi.
Nakenbad i fjällsjö.

Sovmorgon och långfrukost. Precis som sig bör på semestern. Sedan bär det iväg från Kiruna. Vårt nästa mål är Vildmarksvägen från Vilhelmina till Söderhamn. Denna väg ska vara helt fantastisk har vi fått höra.

Spenderar nästan hela dagen på väg i bilen. Vi passerar skogar, sjöar, forsar och så mer skog, fler sjöar och forsar. Norrland är väldigt vackert. Och framförallt är det ju så ensligt så att du utan problem kan få en hel sjö för dig själv. Underbart!

Vid sjutiden bestämmer vi oss för att försöka hitta någon plats att övernatta på. Jag kollar favoritappen park4night och hittar en liten avlägsen väg vid en sjö och vi bestämmer att den här platsen får duga. Det är visserligen ett mindre stup ner till sjön men utsikten är bedövande vacker.

Solen skiner och klockan är halv åtta på kvällen. Jag är full av energi och nyfikenhet. Jag vill se vart vi hamnat! Rickard är trött efter att ha kört hela dagen och Embla är inte heller sugen på upptäcksfärd så jag knyter på mig dojjorna, drar upp huvan över huvudet mot myggen och ger mig ut på en egen kvällspromenad.

Hittar den perfekta sjötomten. Tror jag ja!

Jag går längs en grusväg som blir en traktorstig som sedan upplöses helt. Och jag kommer fram till en ny ännu vackrare belägen sjö. Inte en människa syns till, bara sjön med perfekt sydvästläge för kvällssol, renspår och så jag. Och inte är det några mygg heller!

Jag vänder tillbaka till husbilen för att berätta om min nya upptäckt. Vi måste ju ställa oss där och njuta av kvällssolen och kanske ett nakenbad.

Sagt och gjort. Rickard rattar vant in husbilen på vår nya sjötomt. Vi kliver ur bilen och njuter av att vi hittat jordens absolut bästa plats. Det är iallafall vad vi tror just då…

Vi klär av oss nakna och kastar oss ut i det kalla fjällsjövattnet. Det känns härligt och uppfriskande. Så vi kastar oss i en gång till. Sedan fryser vi lite, kryper in i våra badrockar och sätter oss i bilen med en panoramautsikt över sjö och solnedgång. Och när vi tror att det inte kan bli bättre ser jag bara en bit bort två renar som badar i ”vår” sjö. De ser ut att tvätta sig och leka i vattnet. En syn som är få Stockholmare förunnat.

Kvällen går och vi beslutar oss för att gå och lägga oss. Vi släcker lampan och somnar gott. Men vi sover inte länge förrän vi alla vaknar av att det välbekanta ljudet: iiiiiiiiiii. Vi tänder lampan och upptäcker att husbilen helt invaderats av myggor. Det är så extremt många myggor i husbilen så Embla och jag hålls vakna hela natten och slår myggor, torkar blodfläckar och slår myggor igen.

19 juli – mission Vildmarksvägen och Stekenjokkplatån

Världens bästa termosmugg (HÄR) är laddad med kaffe.

När morgonen kommer är vi helt slut. Ingen av oss har kunnat sova. Och vi kan inte förstå var myggorna har tagit sig in i bilen. Inga fönster eller takluckor har stått öppna. Men när Rickard öppnar sin garderob så väller det ut myggor. De små rackarna har tagit sig in genom jordens minsta ventil och gömt sig i garderoben! Efter detta tejpar vi igen varenda ventil med silvertejp, här ska inga fler myggor ta sig in!

Förtrollningen vid Storavan är bruten. Ingen av oss vill stanna kvar här för ännu en helvetesnatt. Så vi laddar termosmuggarna med kaffe och startar upp bilen igen för att dra vidare mot Vildmarksvägen.

Vädret är grått. Ibland regnar det. Men trots trött förare och trötta passagerare tar vi oss fram till Vildmarksvägen norra startpunkt utan större osämja och börjar beta av sevärdheterna.

Utsikt från Stalonberget.

Upp på Stalonberget

Först ut är Stalonberget. En utsiktsplats som nås via en smal väg som inte tillåter möten. Trots att vi inte är några nybörjare och har åkt husbil på otaliga slingriga småvägar i både Alperna och Dolomiterna så är det lite läskigt att åka upp för Stalonberget med den här stora bilen. Ingen av oss tänker på hur det ska bli att ta sig ner då.

Utsikten från berget är vacker, inget snack, men jag är osäker på om den var värd spänningen. Vi hade bara så tur att vi inte fick något möte på vägen ner!

Stekenjokk
876 meter över havet.
husbilssemester i Sverige
Mäktiga vyer
Varning för ren!
husbilssemester i Sverige
Så tittar solen fram på fjället.
Underbar kväll!
husbilssemester i Sverige
Hela familjen njuter av vår husbilssemester i Sverige.

Dagens mål på vår husbilssemester i Sverige

På Vildmarksvägen från Vilhelmina passerade vi fantastiska vyer innan vi nådde dagens mål; Stekenjokk. Stekenjokkplatån ligger 876 meter över havet. Här finns ingen mobiltäckning utan det är bara du och fjällen. Eller för att vara helt ärlig, på den stora parkeringen är du allt annat än ensam. Men det räcker att åka några hundra meter så har du fjällets skönhet för dig själv. Osanning igen, du måste dela det med myggen.

Vägen upp hit till Stekejokkplatån är bara öppen från början av juni till mitten av oktober på grund av alla snö. Riktigt häftigt! Och för oss Stockholmsbor lite smått osannolikt.

Vi hittar en liten parkeringsplats på platån där vi har en underbar utsikt och lagom tills vi parkerat bilen blåser molnen bort och låter solen gnistra i den vilda forsen och på de snötäckta fjällen. Vackert!

Vädret växlar där uppe på fjället, ena stunden sol, sedan ösregn. Men vi njuter alla tre av att bara vara där. Av att känna lugnet och förundras av de mäktiga vyerna.

20 juli – Gaustafallet, styrketräning och bad i fjällsjö

Embla vid Gaustafallet. (Se mäktig video i mina highlightstories på Instagram HÄR)
Naturen i Norrland är så dramatisk!

Efter dubbla kaffe och mackor inne i husbilen med en panoramavy över våra vackra svenska (och norska) fjäll är det dags att fortsätta Vildmarksvägen mot Strömsund.

Vi har ingenting planerat längs dagens tur men stannar till vid Gaustafallet. Efter jag sett fallet på en kompis instagram stories så tänkte jag att det var värt stoppet. Och Gaustafallet är riktigt mäktigt! Dock såg fallet helt annorlunda ut idag när vi stannade då solen sken med sin frånvaro (eller icke sken alls). Men häftigt ändå hur vattnet kan skifta färg från krispigt turkosblått när solen skiner till kraftigt grönt vid mulet väder.

husbilssemester i Sverige
Träning på vår nya sjötomt.

Vägen vidare mot Strömsund är vacker och vi lyckas hitta en lika bedårande plats att övernatta på. Kan inte nog pusha för park4night-appen till alla er som åker husbil, oavsett om det är i Europa eller i Sverige. Där finns så många platser som privatpersoner har tipsat om, perfekt om man inte orkar eller hinner leta plats för natten själv.

När vi landat på vår nya sjötomt drar vi fram träningsgrejerna och kör ett träningspass hela familjen innan det blir ett dopp i fjällsjön, mys i badrocken, ett glas vin, god middag och en kvällspromenad i skogen. Vår husbilssemester i Sverige levererar!

21 juli – thailändskt tempel och jordens sötaste lilla hamnort

husbilssemester i Sverige
Kör fel och hamnar vid ett thailändskt tempel i mitten av ingenstans.
husbilssemester i Sverige
Mellanfjärden i mitt hjärta.
Drömmiddag!
husbilssemester i Sverige
Så vacker kväll i Mellanfjärden.

Vädret ska bli sämre här i Norrland så vi beslutar oss att börja vår resa söderut igen. Idag har vi ingen plan. Vi kör bara lite på måfå och hamnar där vi hamnar. Och ibland blir det en felkörning. Som när vi hamnar vid ett fullskaligt thailändskt tempel i Bispgården. Så märkligt placerat i mitten av ingenstans. Men vackert är det, även om det är en aning malplacerat.

Vi kollar så klart in templet en snabbis när vi ändå hamnat där. Sedan drar vi i oss lite rester till lunch på parkeringen. Och så går bobilen vidare.

Två och en halv timme senare kör vi in på en stor gräsplan intill en liten gästhamn i den lilla orten Mellanfjärden någonstans mellan Sundsvall och Hudiksvall. Vi har hittat till en supersöt liten ”camping” där vi tänkt stå över natten.

Jag går bort och pratar med herren i receptionen och han berättar att det finns en restaurang i hamnen, bara ett stenkast bort från husbilen. Det låter skönt att slippa laga mat så vi promenerar bort till restaurangen och bokar ett bord för tre.

Kvällen blir superbra, en varm dusch, lite mascara för ovanlighetens skull och sedan en helt fantastisk restaurangmiddag på en brygga vid Östersjön. Här vill vi stanna kvar!

22 juli – en egen sandstrand och en stenåldersgrav

husbilssemester i Sverige
Hittar en öde sandstrand!
Och mängder av blåbär.
husbilssemester i Sverige
Embla klättrar till en stenåldersgrav.
husbilssemester i Sverige
Tillbaka i mysiga Mellanfjärden.

Solen skiner när vi vaknar upp till en ny dag i husbilen. Men det blåser svala vindar. Inget direkt badväder. Så vi bestämmer oss för att dra ut och upptäcka platsen vi numera bor på. Rickard plockar ner landsvägscykel och jag och Embla knyter på oss löparskorna.

Det blir inte mycket löpning för mig och Embla men en riktigt lång upptäcksfärd. Vi promenerar och pratar med varandra, upptäcker en öde sandstrand, hittar mängder av blåbär och klättrar upp till en stenåldersgrav. Jo, och så besöker vi två loppisar också.

23 juli – vår husbilssemester i Sverige går vidare till….  Örebro

husbilssemester i Sverige
Så mysigt att komma hem till Mamma i Örebro.

Igår kväll beslutade vi att vi idag skulle fortsätta vår färd söderut. Resterande planerna för vår Sverigeturné var ett stopp i Örebro hos Mamma och sedan ett stopp i Yttersby hos Rickards mamma.

Det blev en hel dag i bilen idag. Men vi åt snacks och lyssnade på sommarpratarna i P1 så tiden gick relativt snabbt ändå. Vid 19.30 tiden rullade vi in med vår husbil på mammas lilla gata i Lundby. Så mysigt! Nu skulle vi äntligen kunna umgås några dagar!

Det här Coronaåret har ju blivit så konstigt. Jag har varit hos Mamma två gånger bara. Tagit bilen över dagen och umgåtts med henne på avstånd utomhus. Men tack vare husbilen kunde vi nu hänga kvar med henne några dagar!

Rickard lagade mat på muurikkan på kvällen och vi satt ute och åt och pratade ikapp. Det är så mysigt att kunna vara tillsammans igen!

24 juli – hundpromenader för hela slanten

Embla på promenad med Maggio.
Kvällsprommis med tre av mina favoriter.

Bland det bästa Embla vet med att vara hos Mormor (ja, förutom det självklara att vara med Mormor då) är att få gå ut och gå med Mormors grannars hund Maggio. Han är en liten go, glad och snäll West higland white terrier som älskar långa promenader.

Den här dagen blev det lite fix i trädgården hos Mamma och så många hundpromenader med Maggio. Jo, vi drömmer fortfarande om en egen vovve.

25 juli – cykeltur runt Örebro

husbilssemester i Sverige
Örebro runt på cykel.
Stannade till vid Naturens hus för en glass.
husbilssemester i Sverige
Det blev flera sköna mil.

Idag tog Mamma med oss på en cykeltur runt, ja ta mig tusan hela Örebro. Supermysigt! Det var så länge sedan jag bodde i Örebro och när jag väl kommer hit blir det mest tid hemma hos Mamma i Lundby. Kanske att man tar en tur in till stan, åker och badar eller tar en löprunda men inte att man åker runt hela Örebro och kollar runt så det var verkligen kul att se.

Strålande väder fick vi också!

26 juli – bara vara

Embla och jag hjälper Mormor i trädgården.
Vi blir bjudna på fantastiskt god mat. Ska försöka få tag i receptet på den här fiskgrytan av Mamma.

De mysiga dagarna hos Mamma fortsätter. Vi pysslar lite i trädgården, äter god mat och går på hundpromenader. Älskart!

27 juli – målarmästare

Hjälper mamma att olja in farstukvisten.

Idag är Mamma ute i skogen och plockar blåbär, vilket fantastiskt bärår vi fick i år! Under tiden hjälper jag henne att olja in hennes trappa och farstukvist. Resultatet blev superfint! Lite fåordigt här på bloggen men vill verkligen maximera tiden med Mamma/Mormor nu när vi är här.

Ikväll är det dags att åka hemåt för att kolla till huset innan vi åker vidare upp mot Öregrund. Hade dock gärna stannat här hela semestern ut, det är ju något speciellt med sitt föräldrahem ändå.

28 juli – vår husbilssemester i Sverige fortsätter… hemåt

Träningspass hemma på altanen.
Embla fick hänga på syrran till Tele2 för spelkväll.

Igår kväll landade husbilen i Tyresö. Vi tänkte att vi skulle kolla till huset lite efter några veckor på resande fot.

Idag blev det lite tvättning, ett träningspass, en stund i solen och på kvällen hade jag och Rickard datenight eftersom Embla drog med syrran till Tele2 arena för spel- och lekkväll. Inte illa för att vara tisdag!

29 juli – vår husbilssemester i Sverige går vidare mot Yttersby

Vi parkerade husbilen på Rickards mammas landställe i Yttersby.
husbilssemester i Sverige
Där njöt vi av soliga dagar med massor av bad.
Vacker natur.

husbilssemester i Sverige
Löprundor längs grusvägar.
Långa cykelturer och mycket tid utomhus.
husbilssemester i Sverige
Hann också med att hjälpa till att fösa tjurar. Svårare än vi trott, ha ha!

Avslutade vår husbilssemester i Sverige med nästan en hel vecka i Roslagen på Rickards mammas landställe. Där njöt vi av sol, bad, löprundor och cykelturer på landet. Låter väl bilderna tala för sig.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.