Matbord från Nordiskarum.se

matbord
1. Runt matbord HÄR // 2. Ekbord med iläggsskiva HÄR // 3. Bord med svarta ben HÄR // 4. Svartpigmenterat runt bord HÄR

Matbord från Nordiskarum.se – inlägget är i reklamsamarbete med Nordiskarum.se

Visst har man väl en himla lust att fixa fint där hemma nu? Jag vet inte om det beror på att många av oss spenderar mer tid just hemma det här året eller om det är för att hösten är på ingång. Men antagligen är det väl både och. Vi blir ständigt påminda om vad som behöver ordnas med på hemmafronten och så ser vi en lång höst och vinter med mycket tid inomhus framför oss. Eller vad tror du?

Det verkar i alla fall som att många med mig vill fixa iordning och förnya. Kanske ska jag äntligen ta tag i att packa upp de där kartongerna med köksgrejer som har stått där nere sedan vi renoverade köket? Sätta upp våra fina tavlor som ännu inte kommit upp på väggen? Ska vi inte bygga det där gymmet iallafall? Tänk vad fräscht om vi fick ordning på kontoret. Och ska vi inte köpa ett nytt matbord nu, så att höstmiddagarna blir ännu härligare?

Matbord från Nordiskarum.se

Är det just matbord du är ute efter så har Nordiskarum.se ett utbud av riktigt snygga matbord till bra priser. För mig är det viktigt att ett matbord kan ge plats till många personer. Helst ska det gå att förlängas med en skiva så att bordet kan användas till vardags för den lilla familjen och sedan förlängas med en skiva för att ge mer plats när det vankas middagar eller kalas. Samtidigt älskar jag runda matbord. På något sätt känns det som att det inbjuder ännu bättre till gemenskap och samtal.

Men det där med matbord är ju en högst personlig fråga. Så därför har jag plockat ut några av mina favoriter av matbord från Nordiskarum.se.

Och jo, Nordiskarum.se har ju även andra fantastiskt fina möbler också. Så är du ute efter möbler och inredning till bra priser tycker jag definitivt att du ska ta en titt hos dem.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.