Jabushe event med Hannah Sjöström (och min Embla)

Hanna Sjöström
Startade kvällen med ett event tillsammans med Jabushe.
Hanna Sjöström
Hannah Sjöström är kunnig. Och rolig.
Emblas höjdpunkt på eventet.
Blev en tur till Hööks också under kvällen.

Jabushe med Hannah Sjöström – inlägget innehåller adlinks

Igår kväll hade jag med mig Embla på en eventkväll. Det var egentligen inte tanken att hon skulle hänga med men Rickard var sjuk så hon fick följa med som en liten fripassagerare.

Vi började kvällen på Strandvägen 7A för ett event med Jabushe. Jag diggar ju deras produkter, deras Soft Creme är en av mina all time favoriter (kolla in HÄR om ni vill) och ville så klart inte missa detta event.

Hannah Sjöström, kunnig och rolig

Dessutom hade jag fått veta att Hannah Sjöström skulle föreläsa lite under kvällen och jag har länge varit nyfiken på att träffa henne. Tycker att hon verkar ha sunda ideal och verkar så kunnig inom sitt område.

Det visade sig att Hannah Sjöström förutom att vara kunnig också var jäkligt rolig! Det blev en lättsam föreläsning med både allvar och skratt.

Embla tyckte också eventet var nice. Dock mer för den fräscha frukten och Coca Colan än för själva föreläsningen, ha ha! Hon är iallafall riktigt lätt att ha med sig. Är alltid så artig och go.

5 steg till mer glow

Under Hannahs föreläsning fick vi ta del av hennes fem steg till mer glow. Ganska självklart för oss som tänker holistiskt men ändå en bra påminnelse. Här kommer hennes fem viktiga punkter:

  1. Kosten. Att äta varierat och hälsosamt (tänk färgglatt) gör att inte bara tarmarna mår bra utan även huden.
  2. Motionera mera. Att träna regelbundet ger bättre blodgenomströmning och därmed rosigare kinder.
  3. Andas djupare. Genom att djupandas sätter vi fart på lymfsystemet som i sin tur transporterar bort trista döda celler i en rasande fart. Lika med fräschare hud.
  4. Testa kosttillskott. Ja, kosttillskott är ju kanske inte för alla men omega-3, och nu under det mörka halvåret en skvätt D-vitamin , är inget huden skrattar bort.
  5. Prioritera solskydd. Att vi ska skydda oss från solen är ju inget nytt men ack en så viktig påminnelse. UV-strålning är det som får vår hud att åldra snabbast. Så på med UV-skyddet!

Att mingla är ett viktigt skill

På tal om att mingla så tycker jag att det är jättebra att barn får vara med i alla sorters sammanhang. Tror att de växer som personer av det. Att möta människor man inte träffat tidigare och ”mingla” är en konst som jag upplever är viktigare än många ämnen på skolschemat (förlåt skolan). Håller ni inte med mig? Jag säger absolut inte att skolan är oviktigt men att ”föra sig” socialt är definitivt ett skill du har stor (kanske störst?) nytta av hela livet.

Efter Jabushe eventet styrde jag och Embla, i ösregn, kosan mot Kungsgatan. Vi drog förbi Hööks för att köpa lite hästgrejer som saknades inför vintern.

Med tunga goodiebags och shoppingpåsar gick vi därefter mot kvällens andra event på Östermalmstorg 4. Mer om det i ett blogginlägg lite senare…

Snacka om cliffhanger! Haha! Ni som följer mig på Instagram (ni som inte gör det gör det pronto nu HÄR) vet så klart vad jag ska berätta om härnäst…

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.