Bobby Oduncu lanserar hårvårdsprodukter

Bobby Oduncu
Bobby hälsade oss välkomna.
Kolla dukningen!
God middag från Wellme.
Bobby Oduncu
Bobby trivs i sin egen fina hårstudio på Östermalmstorg 4.
Embla och jag trivs också.
Under kvällen får vi skåla och testa nya hårvårdsserien. HÄR
Bobby Oduncu
Utlovar vavavoom volym och glans med Bobbys produkter.

Bobby Oduncu hårvårdsprodukter – inlägget innehåller adlinks

I tisdags var ju jag och Embla på eventkväll. Efter frukt och föreläsning om glow hos Jabushe, drog vi förbi Hööks och sedan vidare till Östermalmstorg 4 för middag och mingel på Bobby Onducu Hårstudio.

Anledningen till detta influencerevent var att Bobby nu laserar sina egna hårvårdsprodukter. Förutom att vi bjöds på fantastiskt god mat och fick mingla med andra härliga gäster fick vi alltså vara bland de första att testa de nya produkterna. Och jag kan säga att jag ÄLSKAR doften! Både hårspray och torrschampo har en sådan där fräsch doft som för tankarna till parfym istället för till spray.

Bobby testade produkterna på mitt hår och resultatet blev vavavoomvolym! Några av er kanske såg det i mina stories på Instagram?

Jag är normalt ganska dålig på att investera tid i att fixa mitt hår men efter den här kvällen blev jag verkligen inspirerad att börjat styla mitt hår oftare.

Bobby Oduncu hårvårdsserie

I Bobby Oduncu hårvårdsserie ingår (än så länge, det kommer mera inom kort…) ett vårdande schampo som mjukgör och ger glans till håret, ett balsam som reder ut håret och gör det mjukt samtidigt som det stänger fjällskikten på hårstråna så att de bättre står emot påfrestningar, en hårspray som ger stadga utan att lämna en hård ”skorpa” på håret, bara glans och lyster samt ett torrschampo som fräschar upp (både mörkt och blont) hår och ger volym. En bonus är att alla produkterna doftar fantastiskt gott!

Jag tycker att det är så roligt för Bobby att han lanserar sin hårvårdsserie! Ja, även för oss andra som får ta del av den. Han är så kunnig inom hår och dessutom är han en fantastiskt varm och härlig person. Jag önskar honom all lycka!

Vill ni klicka hem riktigt bra hårvårdsprodukter signerade ett proffs så gör ni det HÄR.

Och vet ni? Med min rabattkod karinrahm10 får ni 10% rabatt på hela ert köp!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.