Lexington SS20 frukostevent – highlights

I torsdags bjöds jag på frukost hos Lexington.
Lexington
Älskar deras sänglinne!
Lexington
Hur fint är deras showroom?
Lexington
Blev kär i denna beige collegetröja med logotryck.
Lexington
Kajsa visar upp ett mysigt set.
Fina accessoarer.
Lexington
Snygga sandaler från SS20-kollektionen.

Lexington – inlägget innehåller adlinks

I torsdags var jag på en jättetrevlig frukost hos Lexington. De visade upp sin SS20-kollektion (summer/spring 2020) både för fashion och home i deras fina showroom.

Jag gillar Lexington, både för deras mode och deras heminredning, även om jag inte själv äger mycket från dem. Har liksom inte blivit att jag köpt varken kläder eller hemtextilier där. Varje gång jag besöker deras showroom blir jag dock riktigt suktad. Förstå ni varför när ni ser bilderna?

Som i torsdags då jag blev helt betuttad i en beige collegetröja med logotryck. Och deras bäddtextilier! Vill gärna ha ett fint kortfodral i svart också och deras sandaler till våren.

Bjuder på några bilder från frukosteventet hos det svenska hemtextil- och modebolaget. Vill ni klicka hem något från dem hittar du stora delar av deras sortiment, både home och fashion HÄR.

Om Lexington

Lexington Company är ett internationellt bolag som grundades 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Bolaget designar, utvecklar och säljer produkter inom hemtextil – främst inom bädd och bad – samt breda klädkollektioner för dam och herr. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet i naturliga material och utförande med hållbarhet i fokus, och en design inspirerad av den amerikanska östkusten i kombination med skandinavisk tradition.

Lexingtons produkter finns idag representerade på över 20 marknader med cirka 900 försäljningsställen i Norden, övriga Europa, USA och Asien. Bolaget har 28 egna butiker i Norden och USA och över 30 Franchisebutiker, främst i Kina, samt en egen webshop som säljer till 18 marknader.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.