Min helg i korthet

(Inlägget innehåller annonslänkar) Mamma bjöd på god middag. 
Dressyrtävling för Embla.

Den här helgen bara rusade förbi! Jag hann knappt märka att den började innan den var över. Men det är väl så när man har kul säger de.

I fredags åkte vi till stallet efter jobb och skola. Blev lite longering och stallsysslor innan vi åkte hem och blev serverade middag av mamma som kommit till Stockholm över helgen.

I lördags åkte mamma över till syrran medan vi var i stallet och i söndags hade Embla dressyrtävling på ridskolan följt av träning med Daisy på Ekeby.

Som sagt, helgen i korthet. Jo, och så kollade jag och Embla på DENNA serie filmer också.

Har ni några bra serietips förresten? Kommentera gärna eller skicka mig ett DM på Instagram. Den serien som jag såg senast och som jag gillade trots att den var väldigt mörk var DEN HÄR. Plöjde alla säsonger i en följd. Nu väntar jag bara på säsong 5!

Håller på att kolla på DEN HÄR serien nu men den är verkligen urdålig jämfört med sin föregångare. Ganska väntat i och för sig. Så nya serietips tas tacksamt emot.

Nu blir det jobb vid datorn en stund till och sedan lite shopping. Black Week har ju dragit igång och jag har tänkt fynda alla julklappar denna vecka. Får se hur det går..

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.