Ponnymamma, pressvisning och SIHS

Inlägget innehåller annonslänkar. Fredagsmorgon i stallet.
Digital pressvisning med IsaDora.
Traillördag på Ekeby.
På plats på Friends Arena för Sweden International Horse Show 2021.
Från mässan: DESSA SCHABRAK är så fina!
Avslutade helgen med dressyrträning.

Hej på er! Hoppas att ni har haft en skön helg!

Jag har verkligen njutit av den här helgen även om den har varit en aning hektisk. I fredags åkte jag till stallet tidigt på morgonen och gjorde stallsysslorna. Embla skulle ha dressyrlagsträning på kvällen så Daisy fick en vilodag. Dock blev det inget dressyrlag, eller skola heller för den delen, eftersom Embla blev hängig av sin andra coviddos. Som tur var höll det bara i sig en dag.

Digital pressvisning

Efter jag varit i stallet hann jag med lite träning innan jag skulle vara med på en digital pressvisning för IsaDoras SS2022. Även om kommande säsongs skuggor och lack var lite för färgglada för min smak så fanns det andra produkter som jag absolut kommer att investera i till våren. Jag tänker att vi gör ett separat blogginlägg om vårens make-up lite längre fram, det är ju trots allt ett bra tag till vår och sommar.

För övrigt har vi hunnit med att plugga, adventspynta, vara i stallet och gå på Sweden International Horse Show på Friends Arena. Och jag har köpt klart nästan alla julklappar nu under Black Week också. För er som inte hunnit fynda klapparna ännu så har ni fortfarande Cyber Monday på er. Ni vet väl att det finns en grupp på Facebook som delar mängder av bra kampanjer och rabattkoder? Kolla in den HÄR. Perfekt att scrolla igenom för att få en trevlig rabatt när man är ute efter något speciellt.

Kortfattat känns som att jag är i fas efter helgen och redo för en ny vecka. Så idag har jag bara en kort att göra-lista:

  • jobba med kommande nummer av tidningen.
  • promenera iväg med återvinning.
  • styrketräna.
  • åka till stallet.

Bara roliga grejer! Vad står på din att göra-lista idag?

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.