Nyheter och fynd hos Glitter

fynd hos glitter
Glitter har fått in massor av nyheter! HÄR
fynd hos glitter
Älskar de guldiga creolerna! HÄR
Fyndläge på massor av håraccessoarer! HÄR
… och väskor, handskar, mössor, tofflor HÄR.

fynd hos Glitter – inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin dag idag. Min dag har varit riktigt bra. Jag var på frukostevent hos Babor imorse (sneak peeks på mina instastories här men mer om det imorgon här på bloggen) och sedan var jag inne på kontoret och jobbade några timmar.

Ikväll har jag käkat sushi med familjen och läst SO med Embla. Endast 76 sidor plus namngeografi i Norden och Europa! Lite väl saftigt att ha läxa på en halv bok när man går i femman kan jag tycka, men, men…

Ikväll har jag suttit och ”shoppingsurfat”, det betyder att jag kollar i olika webbutiker och lägger grejer jag vill ha i min varukorg och sedan stänger jag bara ner fönstret. Jag har alltså shoppat utan att göra av med ett enda öre, ha ha!

Imorgon är det ju dock lön och jag såg lite nya smycken och ett och annat fynd hos Glitter. Det betyder antagligen att jag återvänder dit imorgon…

Men nu är det läggdag här, jag behöver all energi jag kan få. Ska på frukostmöte imorgon och har svinmycket på min to do-lista som jag skjutit upp under veckan.

Vill ni också kolla in fynd och nyheter från Glitter KLICKAR NI HÄR.

Nattinatti!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.