Amerikanska proteinplättar – testa dessa!

amerikanska proteinplättar
Testa att göra amerikanska proteinplättar!
amerikanska proteinplättar
Servera med chiasylt, nicecream, skivade bananer och jordnötssmör.
amerikanska proteinplättar
Ja, och så en stor kopp kaffe till så klart om jag får välja.

amerikanska proteinplättar – inlägget innehåller adlinks

Skön lördag hörrni! Hur har er dag varit så här långt?

Jag startade min morgon med amerikanska proteinplättar, chiasylt (recept HÄR), nicecream (recept HÄR), skivade bananer och jordnötssmör. Det var såååå gott! Jag gjorde mina amerikanska proteinplättar på DET HÄR PULVRET (just nu 20% rabatt!), blandade bara i ett kryddmått vaniljpulver (HÄR) i smeten.

Goda amerikanska proteinplättar

Normalt brukar jag tycka att olika sådana här proteinpulver och mixar smakar lite konstgjort men de här var riktigt goda! Stekte mina amerikanska proteinplättar i kokosolja och serverade dem direkt. Och jo, de bör ätas varma. Hinner de kallna blir de lite hårda. Eller i vilket fall blev de plättarna som fick kallna det för mig.

Efter mysfrukost och häng i soffan drog jag med Embla till stallet. Supermysig med lördagar med hästarna och som bonus var det strålande väder här i Stockholm idag.

Bra hårprodukter – tips, tips!

Nu är vi duschade och klara och jag testade mina nya hårprodukter från Color Wow. Kan verkligen rekommendera deras Kale Cocktail som lagar kluvna hårtoppar. En riktig mirakelprodukt! Fönade också in Dream Coat (HÄR) som ska förhindra frizz. Har dock inte testat att gå ut i fuktig luft och se vad som händer med håret. Men kan säga att mitt svall är silkeslent och blankt som 17 nu!

Resten av dagen ska jag hjälpa Embla plugga geografi, tråkigt! Haha! Och ikväll ska vi bara äta lite gott och sedan mysa i soffan.

Funderar på att göra min peanut butter nice cream (recept HÄR) till ikväll, var så länge sedan nu. Perfekt när jag uteslutit vitt raffinerat socker. Min mage mår så bra av att slippa socker!

Vill ni ha mer inspiration så följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.