Stronger barn? Så funkar de populära tightsen till barn

stronger barn
Stronger barn? Supernöjd med mina nya tights. Och Strongers tights passar även till Embla.

Stronger barn – inlägget innehåller adlinks

Stronger träningskläder är ju omåttligt populära just nu. Och har varit ett bra tag. Vi ser ingen mättnad heller. Och det är inte bara vi vuxna som diggar de snygga och sköna träningstightsen.  Även kidsen har börjat göra anspråk på Stronger träningskläder.

Strongers träningstights är väldigt stretchiga i sin kvalitet vilket gör att en och samma storlek kan passa till ganska skilda storlekar på kroppar.

Stronger barn – vilken storlek?

Min dotter till exempel har storlek 152 i kläder och på henne passar storlek XS perfekt. Är man lite mindre skulle jag rekommendera att välja DEN HÄR MODELLEN på tights  (de med en tydlig midja) eftersom att de är något tightare i modellen än de övriga tightsmodellerna.

När det kommer till överdelar så är de något stora för barn. Embla har några långärmade tröjor (DE HÄR) och de funkar bra för henne. De är något långa i ärmarna bara. När det gäller sportbehåar är de också något stora i storleken för en storlek 152 utan byst. De minsta sportbehåmodellerna är DE HÄR modellerna.

Stort storleksspann

Som jag nämnde tidigare är Strongers tights väldigt stretchiga. Jag har storlek S på mina tights men är ju betydligt större än min dotter. Men när det kommer till att välja storlek bör man välja den storlek som man vanligtvis har. Är man mellan två storlekar I DEN HÄR MODELLEN tycker jag att man ska gå upp en storlek. I de andra modellerna kan man gå ner en storlek om man är precis mellan storlekarna.

Våra nya tights

För några dagar sedan fick jag och Embla hem våra nya tights. Hon fick ett par XS och jag ett par S. Och de satt så bra! Den här modellen är så mjuk och skön också!

Stronger barn – Rabattkod?

Vill du också beställa Stronger kläder till dig eller ditt barn? Då tycker jag att du ska passa på nu! Använder du DEN HÄR LÄNKEN och koden Karin20 i kassan får du nämligen 20% rabatt på hela ditt köp. Rabatten gäller på hela sortimentet!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.