ASICS World Ekiden 2020 – vilka vill springa med mig?

ASICS World Ekiden 2020
Spring med i mitt lag under ASICS Ekiden!

ASICS World Ekiden 2020 

Har ni hört talas om Ekiden? Om inte härstammar det från Japan. Ekiden är ett långdistanslopp, där fler personer i ett lag delar på distansen som i en stafett.

Nu har Asics anordnat ASICS World Ekiden 2020 för att förena löpare över hela världen. Man har tagit fram en virtuell plattform för att samla och motivera de tävlande lagen. Så fint nu när vi inte kan samlas i verkliga livet. Så med härlig sammanhållning, trots att vi inte är på samma plats, ska vi nu slutföra ett stafettmaraton tillsammans.

Målsättningen med ASICS World Ekiden 2020 är att hjälpa människor att stärka sina relationer till varandra, njuta av de mentala och fysiska fördelarna med lagtävlingar samt ”att ge ny energi till den ömsesidiga kärleken till sport och motion med ett gemensamt mål.”

En maraton kanske låter långt och skrämmande men loppet är för alla nivåer av löpare. Eftersom du delar upp sträckan med de andra i ditt lag (upp till sex personer) så kan din sträcka vara allt mellan 5 kilometer och 10 kilometer.

För att delta kan du registrera dig gratis från den 1 oktober 2020 på Runkeeper eller på ASICS hubb. Lagen måste slutföra sin stafett mellan den 11 och 22 november 2020. För expertråd, träningsprogram och de senaste nyheterna samt information om ASICS World Ekiden 2020, följ #ASICSWorldEkiden eller besök http://asics.com/mk/asics-world-ekiden

Gå med i mitt lag i ASICS World Ekiden 2020!

På sajten finns all information du behöver. Vore jättekul om du ville vara med och tävla i mitt lag. Jag har absolut inga krav på bra tider, tycker bara att det ska bli jättekul att springa ihop. Ja, lunka går också bra.

Vill du vara med i mitt lag så använd DENNA LÄNK och koden 1234 så kommer vi springa i samma lag. Du väljer själv när du vill springa din distans, någon gång mellan 11 och 22 november. Och det är gratis att registrera sig! Allt du behöver göra är att ladda ner Runkeeper-appen (också gratis). Kom igen nu! Anmäl dig! Det kommer att bli superkul!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.