Vi ska få ponny!

Inlägget är i reklamsamarbete med Matsmart och innehåller annonslänkar

Embla och Daisy efter torsdagens veterinärbesiktning.

Inte nog med att drömmen om landstället gick i uppfyllelse för lite sen. Nu blir även drömmen om en egen ponny sann!

När vi tidigare i våras fick frågan från ridskolan om vi ville ge Emblas favoritponny Daisy ett nytt hem kunde vi inte tacka nej. Det är en gammal dam men hon är pigg och fräsch och har aldrig varit skadad. Med andra ord en tjej av gott virke! I torsdags var hon på veterinärbesiktning och allt såg fint ut. Så nu är det klart!

Daisy kommer flytta till oss i början av juli och under sommaren kommer vi ha henne och en hästkompis här på landet. Det kommer att bli den bästa sommaren någonsin!

I detta nu är vi i full färd med att bygga hagar och fixa allt som man behöver tänka på innan man blir med häst. Och det är mycket kan jag lova! Men kul. Fler uppdateringar om sommarens hästliv kommer garanterat här på bloggen.

Grillmiddag med familjen.
Laddat upp med en hel kartong full av kaffe, fika, granola, chips, havregryn… Matsmart har allt till ditt skafferi. Kolla in HÄR!

Familjehäng

Igår var Felicia och Kalle här och hängde på brygga hela dagen. På kvällen kom jag och Embla tillbaka från Tyresö och då blev det grillmiddag. Så satans mysigt!

Vi har nu tagit en morgonkopp på bryggan och sedan blir det staketbygge hela dagen. Härligt i 27-gradig värme! Men hagarna måste bli klara så det finns ingen tid för vila nu. Okej, lite fikapaus då och då måste man ju unna sig. Jag har laddat upp med massor av kaffe och fika inför sommarens alla fikastunder. Självklart beställer jag allt från Matsmart. På så sätt hjälper jag miljön samtidigt som jag sparar pengar.

Har ni inte koll på Matsmart sedan tidigare så är det ett företag som säljer varor som annars riskerar att slängas på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, korta eller i vissa fall passerade datum. Matsmart räddar sådana produkter och säljer dem sedan till dunderrabatterade priser. Superbra för vår miljö och för vår plånbok. Har ni ännu inte kollat in Matsmart så kan ni göra det HÄR. Lovar att du kommer hitta mycket gott till superpris.

Vi hörs snart igen! Nu frukost.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.