Stallet är klart! Och bilder från midsommar.

Nu är stallet inrett och klart!
Vi var och hämtade torrfoder igår. Den grymma fodervågen köpte vi HÄR.
Vi valde DETTA UNDERLAG efter att vi läst på om för- och nackdelar med olika underlag.
Midsommarlöpning i ösregn.
Man tager vad man haver men det blev midsommarblomster på bordet iallafall.
Ute på upptäcksfärd.
Livet på Udden levererar.

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag är så oerhört tacksam! Jag är frisk och jag har världens finaste familj. Och jag har ett eget stall vid mitt egna landställe. Vi har lagt ner mycket tid på att få rent och fint i stallet så att det ska vara redo att ta emot hästarna nästa vecka. Embla har skurat boxväggar och tak i dagar. Och häromdagen var vi och hämtade torrfoder och köpte underlag till boxarna så nu är allt klart. Embla har till och med inrett och hängt upp schabrak, grimmor och lagt in alla borstar i förvaringslådor i en hylla. Superfint! Jag vet att många är nyfikna så jag delar några bilder här.

Sedan vi hördes sist har det ju hänt en hel del. Jag har inte varit så flitig med att blogga på sistone men jag uppdaterar på Instagram stories dagligen så följ mig HÄR om ni vill se flitigare uppdateringar från livet på Udden och följ Embla HÄR om ni vill se mer hästrelaterat .

Men åter till vad som hänt sedan sist. Jo, det har ju varit midsommar. Trots att vi har mycket att stå i här på gården unnade vi oss en helt ledig dag igår. Jag tog sovmorgon, gav mig ut på en kort löprunda i ösregn, plockade midsommarblomster som jag dekorerade bordet med innan vi avnjöt en typisk midsommarlunch med sill och hela baletten. Fram på dagen blev det strålande väder igen så vi tog lilla skruttbåten på en upptäcksfärd. Vi åkte Åkers kanal in till Åkersberga där vi åt en glass och tog en kopp kaffe innan vi puttrade hemåt igen. En riktigt mysig svensk midsommar på landet med andra ord.

Nu ska jag ta mig en påtår innan det är dags att påbörja bygget av hage nummer två. Wish me luck!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.