Fyndar heminredning till nya huset

Blogginlägget innehåller reklam för Campadre

Denna lampa skulle vara så fin i vårt matrum. 2000 kronor billigare hos Campadre!
Brödrost från Smeg.
Mysiga plädar och kuddar till medlemspriser.

I fredags flyttade vi in i vårt alldeles fantastiska sommarhus. Vi köpte lite möbler från de tidigare ägarna, blandade upp med möbler vi hade över här hemma och tog husgerådet vi haft i husbilen. Och vips var sommarhuset beboeligt!

Dock saknas det ju en hel del saker för att få huset att kännas som hemma. Vi behöver lampor, mattor, plädar, kuddar, en brödrost och en del annat till köket. Ja, och så prydnadssaker, vaser och krukor med blommor för att få till den där sista touchen på hemmet ni vet.

Många av sakerna vi behöver har jag hittat med upp till 80 procents rabatt hos Campadre. För er som inte känner till Campadre så är det en ”shoppingklubb” på nätet som har mängder av kända märken med fantastiskt rabatterade priser. Vissa som sagt med 80 procents rabatt! För att ta del av utbudet hos Campadre måste man dock bli medlem. Men det bästa av allt är att det inte kostar någonting alls och medför inga som helst krav på köp. Dunder om du frågar mig!

Så blir du medlem

Du kan registrera dig som medlem HÄR för att ta del av Campadres kampanjer. Varje morgon klockan sju startar en ny kampanj. Och du får ett mail om detta för att inte missa att fynda några av de varumärken du gillar. Kampanjerna är vanligtvis öppna i 3-5 dagar och det är ett begränsat antal varor så de populäraste produkterna tar ibland slut redan de första timmarna.

För dig som inte är ute efter just heminredning finns även flera andra produktkategorier. Exempelvis skönhet, mode och sport. Jag brukar alltid ha för vana att jag tittar om den produkt jag ska köpa finns hos Campadre innan jag beställer den någon annanstans. Vem älskar inte att fynda liksom!

Nu ska jag packa ihop jobbet för idag och åka ut till mitt älskade sommarhus. Vi hörs därifrån!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.