Älskar nya kollektionen från Stronger + sockerdetox

nya kollektionen från Stronger
Är besatt av den nya kollektionen från Stronger!
nya kollektionen från Stronger
Tights HÄR
Mönstrade tights HÄR
nya kollektionen från Stronger
Tights HÄR

nya kollektionen från Stronger – inlägget innehåller adlinks

Men. Herre. Gud! Hur snygg är inte den nya kollektionen från Stronger? Jag är helt besatt av de nya modellerna, reptilmönstren, färgerna, ja, allt!

Dessa set är träningsmotivation deluxe!

Och behöver ni inspiration för att komma igång med själva träningen (bortsett från träningskläderna då) tycker jag att ni kollar in DE HÄR ÖVNINGARNA, perfekta att köra på egen hand, tillsammans med en kompis eller varför inte med hela familjen?

På tal om det då. Hur har ditt år startat hälsomässigt? Jag har faktiskt försökt att inte stressa, har fått till någon form av träning eller rörelse så gott som varje dag och har bestämt mig för att köra en liten sockerdetox. Så det känns riktigt fint och jag har bra energi. Vill ni haka på sockerdetoxen? Låt oss i sådana fall peppa varandra genom 30 dagar av sockerfritt. Jag är redan inne på dag 5 och hittills har det gått riktigt bra. Men för er är det bara att hoppa in och köra 30 dagar från och med nu.

Finns på Instagram också som er egna lilla sockerdetoxpepp! Nu kör vi 2020!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.