Fuck Cancer igen!

Fuck Cancer
Embla ritade denna teckning och lämnade den med några fina ord i minnesboken.

Fuck Cancer!

Så har ännu en ung människa mist livet till följd av cancer.

Igår morse ringde Embla mig från skolan och berättade att skolan skulle stänga för dagen. Hennes favoritlärares fru, som även hon arbetade på skolan, hade gått bort på morgonen i en aggressiv form av cancer som tyvärr inte gick att besegra. Jag kände sådan sorg! En fru och mamma som tvingats lämna sin familj. Igen. De är inte okej att behöva skiljas så tidigt från sina barn. En mamma borde få se sina barn bli vuxna, flytta hemifrån och skaffa egna barn.

Idag hade skolan strukit alla lektioner på grund av denna tragiska förlust. Men man hade skolan öppen och alla som ville kunde komma dit för att söka tröst eller prata ut och man hade ordnat med ett rum där man kunde skriva sina sista ord i en minnesbok.

Embla ritade en jättefin teckning igår kväll som hon gärna ville lämna över till familjen och där skrev hon också några väldigt fina ord. Så idag tog vi cyklarna bort till skolan och satte in teckningen i minnesboken. Det kändes väldigt fint. Många elever var på plats och rummet fylldes av blommor och ljus.

Fuck Cancer, bli månadsgivare du också!

Ikväll känner jag en ännu större tacksamhet att jag får sitta här i soffan och fredagsmysa med min dotter. Det är ju egentligen det enda som betyder något, att vi får vara friska och vara tillsammans med dem vi älskar.

Mina tankar går ikväll till familjen. <3 Vill påminna alla om att bli månadsgivare till Cancerfonden.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.