Sandhamn nästa!

Gårdagen gick så himla fort. Hann inte ens med att blogga! Men däremot hann jag bocka av en hel del grejer som blivit liggande några veckor. Så skönt när man inte behöver skjuta fram något i kalendern utan istället kan radera det. Håller ni inte med?

Igår hade jag tänkt publicera ett samarbete också men jag insåg att jag inte skulle hinna få till det som jag ville så jag sköt upp det till på onsdag. Hade ju fixat det idag om det inte vore för att jag skulle ut till Sandhamn med boysen på jobbet.

Solen skiner och dagen har alla förutsättningar för att bli fantastisk. Bortsett från att jag vaknade med halsont då. Jag har blivit en sådan riktig svagis alltså! Mage, öra och nu halsen. Hoppas ju att det går över under dagen men just nu känner jag mig febrig. Buuuu! Vill inte ställa in i sista sekund heller så jag får göra det bästa av det. Men fattar inte, igår kände jag mig hur pigg som helst; var ute och sprang och körde i utegymmet medan Embla var på judoträningen. Jaja, håll tummarna att det vänder.

Nu måste jag göra mig iordning här. Ska strax ta bussen in till stan. Hoppas att ni får en fin dag! Kramkram!

/K

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.