Organiserat idag och kommande veckas planer

organiserat
Organiserat var det här!

organiserat

Hej på er! Hoppas att helgen har varit fantastisk. Eller kanske har ni börjat semestern redan?

Jag jobbar några veckor till men det märks att det är på sluttampen nu. Tror att de flesta event har varit nu och jag ligger bra till med kommande nummer.

I torsdags och fredags var jag hängig, hade ont i örat som sjutton så jag åkte inte in till kontoret som jag brukar. Det blev dock en hel del jobb här hemma trots sjukdom.

Nu mår jag iallafall bättre även om jag känner av örat lite fortfarande. Idag har jag haft ett projekt i Emblas rum som tagit ett helt gäng timmar. Vi har bytt hennes gamla barngarderob mot en ny dubbelgarderob med spegeldörrar. Sedan har jag vikt alla hennes plagg enligt Marie Kondos teknik. Och jäklar vad bra det blev! Rena drömgarderoben!

Utöver det har vi idag varit och kollat på ytterligare en sjötomt, Rickard ger sig inte, haha! Var sedan och tog en fika hos vänner därute på Brevik. Och nu ska jag ut på en kvällspromenad tänkte jag. Måste ju njuta lite av de fina sommarkvällarna!

Och så här ser kommande vecka ut om inget förändras:

Organiserat kommande vecka

Måndag

Jobb på hemmakontoret

Publicera ett samarbete

Judoträning/löpning

Tisdag

Sommarfest med jobbet på Sandhamn

Onsdag

Antagligen svintrött, haha!

Jobb på hemmakontoret

Judoträning

 

Torsdag

Till kontoret på morgonen

Sedan drar midsommarledigheten igång! Yay!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.