Programridning med Rulle

Redo för programridning.
Rulle stod så lugnt och fint hela resan.
Firar första programridningen med korv och bröd.

Igår åkte vi iväg på vår första programridning med Rulle. Vi startade dagen tidigt med att släppa ut och fodra hästarna som vanligt. Därefter gjorde jag och Embla alla stallsysslor innan vi själv gick in och åt frukost och gjorde oss iordning för dagen.

Vi hade förberett det mest kvällen innan så på morgonen var det bara att packa in i bilen och göra iordning Rulle som var kvar att göra. Embla knoppade honom och gjorde honom tävlingsfin medan jag kånkade prylar, fixade hö i bilen och så vidare.

Tajmingen med alla förberedelser var perfekt och vi kom iväg precis den tid vi hade tänkt. När vi kom fram till programridningen var det inte så bra uppstyrt, ingen personal på plats och förseningar plus en sedan tidigare oanmäld paus för domaren precis innan Emblas och Rulles start vilket ledde till en alldeles för lång framridning. Rulle blev trött och Embla frös. Men vi är iallafall jättenöjda och glada med dagen och ser så mycket fram emot nästa gång vi ska åka iväg.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.