Vad ska man göra i karantän?

Vad ska man göra i karantän?
Vad ska man göra i karantän?
Vad ska man göra i karantän?
Handlar mat online numera.

vad ska man göra i karantän? – inlägget innehåller annonslänkar

Dag åtta i min karantän. Ännu har jag inte fått några symptom, tack och lov!

Vardagen är sig ganska lik från innan min karantän. Skillnaden är att jag inte sover med eller kramar på min älsklingar. Det gör lite ont. Men jag vet ju att det är under en begränsad tid. Och så åker jag inte till mataffären längre. Jag har börjat handla HÄR online och det är så himla smidigt. Jag klickar bara i vilka varor jag vill ha hem och bestämmer vilka dag och tid jag vill få det levererat. Och sedan står maten på trappen. Så enkelt och det sparar ju så mycket tid också. Jag kommer absolut fortsätta med matleveranser hem också efter att min karantän är över.

Vad ska man göra i karantän?

Men vad ska man göra i karantän då? Jo, nu är jag igång och jobbar igen så det blir ju en hel del tid på hemmakontoret. Imorgon kommer min chef hit och levererar lite underlag så jag inte behöver åka in till citykontoret denna vecka. Toppen! Så tacksam att jag har ett så flexibelt jobb!

Övrig tid passar jag på att ta hand om mig själv lite extra. Lägger en ansiktsmask (jag använder DENNA som ger så mycket fukt och glow), lyssnar på en ljudbok (just nu ”Mina åtta år i Kality”) Vill ni också testa att lyssna på ljudböcker kan ni använda DENNA LÄNK så får ni 30 dagars gratis lyssning utan bindningstid hos bästa Nextory. Är inte koden redan ifylld kan ni skriva i RAHM30 så kostar det ingenting att lyssna under 30 dagar. Sedan kan ni själva bestämma om ni vill fortsätta prenumerera eller avsluta. Men jag vill verkligen, verkligen slå ett slag för ljudböcker och Nextory. Så mysigt att lyssna på böcker! Rekommenderar att ni testar om ni inte redan gjort det!

Sedan har jag passat på att rensa i garderoben och några lådor under min karantän. Har så mycket kläder och saker som är jättefina men som jag inte använder så det är bättre att det kommer till användning för någon annan.

Vad har jag mer gjort? Jo, jag har testat att laga några nya recept. Men mer om det i ett annat blogginlägg. Nu ska jag dyka ner i jobbet igen. Tillsammans med min ljudbok.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

2 Comments