Aldrig långtråkigt med häst, eller är det just det?

Inte bara solsken med häst.

Alla som har häst vet att man är otroligt glad och tacksam de dagar man inte har något att bekymra sig över när det kommer till sin älskling. Nu har vi haft några veckor av lugn. Tills idag då.

Och vi har verkligen haft fullt upp med Daisy sedan vi fick henne i somras. Efter tio dagar i vår ägo skedde sparkskadan som ledde till boxvila med medicinering, sårvård och lindade ben. Sedan var det flytt och det dröjde inte länge innan Daisy fick hosta. Och så var det den där tappskon som hon trampade in i hoven. Ikväll var det dags igen. Daisy kändes varm i hoven och ena benet men hade ingen feber och verkade inte halt. Nu avvaktar vi till imorgon och håller tummarna att detta försvinner lika snabbt som det kom. Men orolig är man ju ändå.

Börjar inse att det här hör till livet med häst. För det är ju inte bara vi som har bekymmer med Daisy, alla verkar få sin beskärda del.

Nu håller vi bara tummarna att allt blir bra!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.