5 saker jag inte kan leva utan

5 saker jag inte kan leva utan – inlägget innehåller annonslänkar

Halloj på er! Hoppas att er torsdag startat på bästa sätt. Jag vaknade klockan 07.20 imorse, helt utvilad. Det var länge sedan jag sov en hel natt så det var väldigt skönt och välbehövligt kan jag lova. Och att sedan vakna upp till ett vinterland var ju verkligen inte fy skam det heller. Så mysigt med snö!

Så, så, så tacksam

Vad har hänt sedan sist då? Inte mycket nytt men ändå en hel del. Det har varit stallhäng varje dag i vanlig ordning och så massor av jobb på det. Men jag klagar inte. Älskar både mina jobb och att vara i stallet. Imorse när jag steg upp och satte på mig mjukiskläderna och drog på mig mina varma, mjuka Uggs och gjorde min frukost kände jag en så otrolig tacksamhet för allt jag har. Bara möjligheten att sitta hemma och arbeta iklädd mjukiskläder i soffan medan snön vräker ner och bussarna är inställda är ju få förunnat.

Och det var då jag kom att tänka på temat till dagens blogginlägg. ”Saker jag inte kan leva utan”. Nåväl, leva utan dem skulle jag naturligtvis kunna göra men de här fem prylarna är verkligen saker som gör mitt liv bättre, enklare, skönare, vackrare, ja, ni fattar. Och varför sitta och hålla på hemligheter när jag kan dela dem med alla er? Så, här kommer mina 5 saker jag inte kan leva utan:

Mina 5 saker jag inte kan leva utan

Alltid i mina Uggs, inne på fjärde paret nu. Köper dem alltid till rabatterat pris HÄR.
 1. Mina Uggs. Bland det värsta jag vet är att frysa om fötterna så varje morgon drar jag på mig mina varma goa Uggs. Jag är inne på fjärde paret nu, bär dem inomhus sommar som vinter med undantag de dagar då det är 30 grader varmt, haha!
 2. saker jag inte kan leva utan
  Min termosmugg håller kaffet varmt och är en ständig följeslagare.

  Min termosmugg. Varje dag fyller jag upp min termosmugg med varmt och välsmakande kaffe som jag tar med mig i bilen till stallet. Det sätter sådan guldkant på tillvaron med en god köpp. Om den här termosmuggen håller värmen så himla bra, är en enkel att öppna och stänga med en hand och droppar inte. Älskar den!

 3. saker jag inte kan leva utan
  Mirakelkräm mot finnar.

  3. Min ”finnkräm”.

  Det här är en produkt jag inte använder varje dag precis men när den väl behövs är den oslagbar. Jag lägger på en klick av den här ”finnkrämen” om jag ser att en finne är på gång och morgonen efter är den spårlöst försvunnen. Rena magikrämen för alla som får finnar, oavsett om det är en gång per år eller varje dag. Testa den!

 4. saker jag inte kan leva utan
  Bästa massagepistolen på marknaden, använder den flera gånger i veckan.

  Min massagepistol. Jag vet inte hur många timmar jag har njutit av massage från min massagepistol men många är det. Jag får ofta spända axlar och med hjälp av pickadollen fixar jag massagen på egen hand. Hela familjen slåss om att få använda den. Ett bevis på att jag älskar denna manick är att jag har beställt den till flera av mina nära och kära. Den är verkligen oslagbar!

 5. Blankt hår och strama håruppsättningar, den här borsten gör magi!

  Jo, jag kan helt klart leva utan den men min ”antifrizzborste” är så galet bra att den måste få kvala in på listan. Jag, och många med mig, har små frizziga hårstrån och babyfjun som inte vill hänga med i den strama hästsvansen eller ligga blankt och platt på huvudet. Men…. jag har det inte nu längre. Tack vare den här otroliga borsten. Med ett enda borsttag ligger håret blankt och utan frizz. Måste upplevas.

Tipsa gärna om era favvogrejer

Jag kan säkerligen komma på ännu fler superbra prylar att tipsa er om. Men de här var de första fem som dök upp i mitt huvud. Det skulle vara kul att höra vilka prylar ni inte kan leva utan. Skriv gärna en kommentar här nedan eller skicka ett DM till mig på Instagram. Då kan jag skriva ett inlägg om era favvogrejer också. Sharing is caring!

Nu är det dags att byta om, fylla upp termosmuggen och hämta Embla i skolan för att sedan åka vidare mot stallet. Vi hörs snart igen!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.