Jag ser ljuset!

ljuset
Äntligen börjar det ljusna!

Efter en extremt kall och snörik vinter ser jag äntligen ljuset! Det ljusnar tidigare på morgnarna och eftermiddagarna känns lite längre. Och även om jag vet att det finns stor risk för mer snö och minusgrader även nu i februari och i mars, kanske till och med i april så gör ljuset väldigt mycket.

Innan vi hade gården så var väder och vind, soluppgång och solnedgång inte så himla viktigt men nu måste man liksom förhålla sig till detta på ett helt annat sätt. Så ljuset är otroligt välkommet. Det är som att jag får hopp om livet igen!

Vill förresten tacka alla som skrivit, ringt och brytt sig om sedan jag skrev mitt förra inlägg. Ni är så omtänksamma!

Idag är det äntligen fredag och den här veckan har helgen har varit extra efterlängtad. Under veckan har vi varit iväg på urtidig morgonträning och sena kvällsträningar vilket inneburit mindre sömn än vanligt. Vilket känns. Så den här helgen ska det vilas, vilas och vilas. Och så ska jag, förutom allt det vanliga, fota några samarbeten, inviga mitt nya gymkort och sälja av lite häst- och ryttarutrustning som inte kommer till användning. Kolla in Tradera HÄR i helgen och använd koden kari_wg88rg så får du 100 kronor att handla valfria saker för hos Tradera. Själv älskar jag att handla där! Hittar alltid massor av fint, både nytt och begagnat.

Nu blir det en snabb kaffe innan det är dags att åka och hämta Embla i skolan. Sedan insläpp, skjutsa Rickard som ska spela inne i stan ikväll, motionera tre hästar och efter det god mat, snacks och Netflix från soffan. Som jag längtar!

Hoppas att du också ska göra något du njuter av ikväll. <3

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.