Skinroller rabattkod + test av produkter

skinroller rabattkod
Skinroller rabattkod coming up!

Skinroller rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar från Klarna

Fler än jag som har torr och glåmig hud den här tiden på året? Jag tog mig ett snack med hudexperterna på Skinroller och gav dem fria händer att hjälpa mig hitta produkter för min hudtyp.

Jag skrev så här: ”Min hud är normal till något torr, ganska känslig och med lite ålderstecken. Det syns att jag har haft ett roligt liv och skrattat mycket om man säger så.

I dagsläget känns huden livlös utan utan någon lyster.

Hoppas ovan kan hjälpa er att hjälpa mig.

Allt gott!

/Karin”

Svaret jag fick var: ”Då skulle jag nog rekommendera två personliga favoriter för just mer lyster och återfuktning för huden!

Först Radiant Vitamin C 15% är ett serum för ansiktet. Produkten innehåller Vitamin C som kan ge djup behandling mot fina linjer, ojämna hudtoner och solskador. Återfuktar huden samt ger ett vackert lyster och glow.

Länk till den här; https://skinroller.co/sv/varumarken/skinroller/radiant-vitamin-c-serum-15-booster-30ml/

Och sedan en fuktkräm, Instant Hydrating Cream som är en återfuktande, mjukgörande och anti-aging kräm för ansiktet som har en lättabsorberande formula som lugnar huden. Som applicera morgon och kväll för bästa resultat!

Länk till den här; https://skinroller.co/sv/varumarken/skinroller/renewal-instant-hydrating-cream/

Jag har inte hunnit använda produkterna så länge så jag kan inte säga hur resultatet av dem blir på lång sikt. Det jag däremot kan säga är att serumet Radiant Vitamin C 15% ger en fräschör och ett fint glow till huden. När det kommer till Instant Hydrating Cream så verkar den som namnet utlovar, den återfuktar och gör att huden känns mjuk och smidig.

Skinroller rabattkod ger 25 % rabatt

Så till det ni antagligen klickat er in här för att komma över: en Skinroller rabattkod. Allt ni behöver göra är att använda DENNA LÄNK och koden LOVE25 så dras 25 procent av på priset. Det är ingen dålig rabatt det!

Är du intresserad av mer läsning om skönhet hittar du det här.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.