Safira rabattkod ger 15% rabatt på smycken!

Safira rabattkod? Japp, via länken HÄR.

Safira rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Halloj på er! Hoppas att ni inte frusit fast någonstans. För himmel så kallt vi har haft det!

Här har vi haft fullt upp med jobb, hästar och arbete på gården. Och tiden räcker som vanligt inte till. Stressigt! I år ska vi fira jul hemma hos oss igen och det betyder ju också en hel del bestyr. Hur jag ska hinna med har jag ingen aning om men det löser sig ju alltid. Jag har ännu inte börjat planera för julmat eller julgran men jag har börjat köpa en del julklappar. Jag passade på att beställa några saker på Black Friday. Bland annat smycken, som är en så uppskattad present.

För er som inte börjat handla julklappar ännu vill jag tipsa om Safiras smycken. De är så otroligt vackra och de har smycken för alla åldrar och stilar. Kolla in dem HÄR.

Safira rabattkod och en gratis present

Bestämmer du dig för att beställa några julklappar från Safira så glöm inte att anmäla dig till deras club via LÄNKEN HÄR. Då får du en Safira rabattkod som ger 15 % rabatt på ett helt köp. Dessutom får du förtur till deras rea och kanske bäst av allt… en present på din födelsedag!

Jag blir sugen på att beställa några smycken till mig själv också. Jag har spanat lite extra på DEN HÄR ringen (hur maffig?!) och DEN HÄR ringen. De här örhängena är så fina att kombinera tycker jag om man har flera hål i ett öra. Jag är iallafall helt såld på deras smycken. Skulle vilja beställa typ allt, ha ha!

Om ni känner likadant så glöm inte att skaffa er Safira rabattkod HÄR. Jag menar, vem vill inte ha 15 procents rabatt och en fin födelsedagspresent?

Nog snackat om smycken, rabattkoder och julstress. Nu ska vi förbereda oss på att åka iväg på träning med Danne. Det blir skoj!

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.