Urbanista rabattkod ger 20% rabatt!

urbanista rabattkod
Ta del av min Urbanista rabattkod och få 20% rabatt på hela sortimentet!

Urbanista rabattkod – inlägget innehåller annonslänkar

Urbanista som företag har sedan starten varit nytänkande. De har så länge jag kan minnas varit i framkant. Nya coola modeller och spännande samarbeten har varit deras signum. Och är det fortfarande. Jag menar de har bland annat teamat ihop sig med Rebecca & Fiona och har gjort en högtalare i samarbete med H&M Home!

Urbanista släpper hela tiden nya modeller av snygga hörlurar och högtalare. I sortimentet finns trådlösa hörlurar, både in-ear och on-ear, trådade hörlurar och som sagt högtalare. Jag älskar designen och ingen kan ogilla deras priser. Jämfört med många konkurrenter ligger priserna riktigt bra. Du får mycket hörlur för pengarna så att säga.

Urbanista rabattkod ger 20% rabatt

Låt oss säga att jag har lovordat Urbanista nog nu. Och så går vi vidare till det jag tror att ni alla kikat in här för… min Urbanista rabattkod. Med DENNA LÄNK och koden RAHM får ni 20% rabatt på ett helt köp. Koden gäller på hela sortimentet, alltså både på hörlurar och högtalare. Så passa på att fynda era favoriter medan chansen ges! Själv har jag beställt ett par av DEN HÄR MODELLEN i vitt. Att spara 200 spänn på ett par lurar är ju inte fel!

Hoppas att ni tycker att det är kul att jag delar med mig av rabattkoder när jag gör olika samarbeten. Det är iallafall något jag själv uppskattar. Jag menar, vem googlar inte efter rabattkoder när man ska köpa något online liksom? Hoppas att ni hittar era nya favorithörlurar eller högtalare till ett fyndpris. Vill ju att ni ska få ut något av det också liksom.

Kram!

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.