70% rabatt hos Ideal of Sweden + rabattkod!

rabatt hos Ideal of Sweden
Klicka hem dina favoriter från Ideal of Sweden HÄR.

rabatt hos Ideal of Sweden – inlägget innehåller adlinks

Man kan nästan inte tro att det är sant! Ideal of Sweden ger just nu upp till 70% rabatt på sitt sortiment (som minst 25%!). Och som om det inte vore nog så har jag dessutom en kod som ger ytterligare rabatt hos Ideal of Sweden!

Så får du rabatt hos Ideal of Sweden

Med DENNA LÄNK och min kod KarinRahm15 får du ytterligare 15% rabatt på hela din beställning. När du lagt alla de produkter du vill köpa i varukorgen går du till kassan. Där finns en liten text som anger: Jag har en rabattkod. Klicka på denna text och lägg till min kod KarinRahm15 och du får ytterligare 15% rabatt på din beställning. Alltså får du rabatt på redan kraftigt rabatterade priser!

Just nu är det kraftigt rabatterade priser på ALLT! Datorfodral, mobilskal, sladdar, laddare, passfodral, kortfodral, väskor, ja, alltihop!

Är det någon gång du ska klicka hem produkter från Ideal of Sweden så är det nu!

Du hittar hela sortimentet HÄR. Men skynda att fynda så att inte dina favvoprodukter tar slut! Det lär vara åtgång!

Vill ni ha rabattkoder från andra brands?

Jag vet att ni älskar när jag delar med mig av rabattkoder från Ideal of Sweden. Och det är så kul att kunna dela med sig av det. Men är det något annat varumärke ni skulle vilja att jag delade koder från? Det kan vara allt mellan himmel och jord. Har ni något önskemål får ni gärna skriva det i en kommentar här nedan eller skicka ett DM på mitt Instagram HÄR alternativt skicka ett mail till karin@karinrahm.se. Vore kul att göra fler samarbeten med varumärken som ni gillar och där jag kan ge något extra till er som följer mig. <3

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.