Healthy Protein Beauty Smoothie – recept

Beauty Smoothie
Recept på min Healthy Protein Beauty Smoothie hittar du längre ner.

Beauty Smoothie – inlägget innehåller adlinks

Hoppas att ni har en bra dag trots himla Coronaviruset. Jag kan fortfarande inte riktigt greppa att allt detta händer. En hel värld stängs ner på grund av en smitta. Så läskigt hur sårbara vi faktiskt är!

Men livet går ju vidare även om det går vidare på ett lite annorlunda sätt. Jag försöker att njuta av att få mer tid med familjen, vara ute i naturen och ta hand om mig och min kropp.

Imorse startade jag dagen med mina vitaminer, frukost och kaffe med MCT (har du inte testat det så gör det!) (du hittar MCT HÄR), sedan drog jag ut på en riktigt skön löprunda i njuttempo. Skrapade ihop 6 lugna kilometrar till löparkontot. Lite blåsigt var det men underbart soligt vårväder.

Till lunch gjorde jag en rejäl, som jag kallar den, Healthy Protein Beauty Smoothie. Namnet kommer sig av att smoothien innehåller massor av vitaminer, fibrer, nyttiga mjölksyrebakterier och enzymer, vegan protein och så en dos med kollagen.

Min smoothie bowl kanske inte ser mycket ut för världen men herreguuuuuuud så god den blev. Jag gör liknande smoothies nästan varje dag och varierar receptet lite efter vad jag har hemma i skåpen.

Delar receptet på min Healthy Protein Beauty Smoothie nedan. Och ni kan ju också variera den lite efter vad ni gillar. Jag har dock länkat till alla ingredienser om ni vill kolla in vad jag hade i.

Skapa en fortsatt fin dag, hörrni!

Healthy Protein Beauty Smoothie

1 portion

Ingredienser:

1 banan (jag använde DE HÄR)

2 nävar spenat (jag använde DEN HÄR)

2 dl frysta röda vinbär (jag använde egenplockade men du kan byta ut dessa mot valfria frysta bär)

1 dl plantbaserad gurt (jag använde DENNA)

1 msk Super Booster (du hittar detta nyttiga pulver HÄR)

1,5 msk vegan protein (jag använde DETTA)

1 msk kollagen (jag använde DETTA)

Gör så här:

Mixa alla ingredienser i en kraftfull blender (jag använder DENNA) tills du får en len smoothiekonsistens. Servera med dina favorittoppings. Här har jag använt torkade mullbär (HÄR), solrosfrön (HÄR), hampafrö (HÄR)kokosflingor (HÄR) och en rejäl klick mandelsmör (HÄR) som topping.

Fler recept och matinspiration hittar du HÄR. Och följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR också! Det skulle göra mig jätteglad! <3

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.