Billigaste mobilabonnemanget helt utan bindningstid

billigaste mobilabonnemanget
Jag har hittade det billigaste mobilabonnemanget HÄR.

billigaste mobilabonnemanget – inlägget innehåller annonslänkar

Ett mobilabonnemang är ju något som bara måste fungera. Åtminstone är jag helt beroende av att min mobil skall fungera i alla lägen. Och det tror jag fler med mig håller med om. Det ska ha bra täckning naturligtvis. Och så får inte surfen ta slut innan månadens ens har börjat.

Jag har tittat och jämfört olika mobilabonnemang för att hitta inte bara det billigaste mobilabonnemanget utan också ett abonnemang som har ett bra innehåll. Så jag hittade Fibio.

Billigaste mobilabonnemanget med lägsta pris-garanti

Fibio är har riktigt bra abonnemang. Man har förutom på priset även fokuserat på enkelhet, flexibla tjänster och på personlig kundservice.

Just nu erbjuder man alla mobilabonnemang för 39 kronor per månad de första två månaderna. Med upp till 100GB surf! Studenter och seniorer får upp till 200GB. Och allt detta helt utan bindningstid.

Dessutom erbjuder man en lägsta pris-garanti. Det betyder att skulle du mot all förmodan hitta ett annat abonnemang som är mer prisvärt än Fibios så kommer de matcha det priset. Det är bara att kontakta deras kundservice och priset är justerat.

Hur är det med täckningen?

Men hur är det med täckningen på Sveriges billigaste mobilabonnemanget då? Fungerar det att ringa och surfa med abonnemanget? Jo, men det gör det. Alldeles utmärkt faktiskt. Jag menar, oavsett vad priset är på abonnemanget så är ju mobiltäckningen en förutsättning för att ens kunna utnyttja det.

När du tecknar ett abonnemang med Fibio får du tillgång till ett av marknadens snabbaste och mest pålitliga nät, nämligen Telenors. Det mobilnätet täcker idag 99,9 procent av Sveriges befolkning och hela 90 procent av Sveriges yta. Så oavsett vart i vårt avlånga land du befinner dig, kan du vara trygg med att Fibios tjänster kommer att fungera alldeles utmärkt. Okej, tar du dig längst upp i fjällvärlden bortom all bebyggelse så hittar du inte något nät alls. Oavsett vilken operatör eller vilket abonnemang du har. Men det är ju inget nytt för oss som gillar fjällen.

Är du ute efter ett nytt abonnemang eller vill byta från ditt befintliga tycker jag att du ska kolla in Fibio HÄR. Du kommer spara pengar varje månad och du kommer inte bli missnöjd med vad du får för den lilla pengen.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.