Händer så mycket i mitt liv just nu

Hej på er! Jag vet att det har gått lång tid mellan blogginläggen på sistone. Det beror absolut inte på att jag inte har någon lust att blogga utan på att det är så himla fullt upp i mitt liv just nu. Jag är superstressad över detta men samtidigt förväntansfull och glad.

Det är många stora grejer på gång men eftersom ingenting är spikat och klart vill jag inte berätta om det riktigt än. Avskyr att vara så här hemlighetsfull men har gjort misstaget tidigare att berätta om vad som hända skall och så blir det ingenting. Så hur gärna jag än vill berätta för hela världen så håller jag det hemligt ett tag till.

En sak som jag kan berätta om är iallafall att jag kommer fortsätta mitt samarbete med Stronger. Är så glad för det! Detta betyder för er del att ni kan fortsätta använda min kod KARIN20 för 20 procents rabatt på hela sortimentet. Så roligt att ni också uppskattar mitt samarbete med Stronger! Det är precis så jag vill ha det, att inte bara jag och företaget känner att det är en vinst att vi jobbar tillsammans utan att också ni, mina fantastiska läsare, får ut något av det.

Nu ska jag ta en kopp kaffe här vid skrivbordet och fortsätta jobba. Galet mycket på alla fronter, både jobbmässigt och privat. Men vi hörs snart!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.