Coronaläget och upp till 65% rabatt hos Ideal of Sweden – ny rabattkod

Ideal of Sweden ny rabattkod
Fynda hos Ideal of Sweden HÄR

Ideal of Sweden – ny rabattkod inlägget innehåller adlinks

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra.

Jag mår bra men måste säga att det här med Coronaviruset gör att jag får känslan att jag bara sitter och väntar på något. På ett nytt beslut? Känns som att livet har stannat av lite. Känner ni likadant? Jag tror dock att vi ska försöka leva på som vanligt så länge vi kan (jo, självklart ska alla som har någon form av symptom hålla sig inne), för vad händer med vår ekonomi om allt stannar? Vad händer med alla företag? Vad händer med ditt jobb? Ja, ni fattar.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Tagit en lång dusch, rakat benen, haft hårinpackning, plåtat ett samarbete, kollat på youtube… Riktigt skönt!

Tanken var att jag och Embla skulle dra ut till vår koja i skogen (ni som följer mig på Instagram stories vet vilken koja jag snackar om, ni andra borde följa mig bums! Haha!) men vi har fortfarande inte kommit utanför dörren, slöfockar!

Ideal of Sweden – ny rabattkod

Ska väl försöka ta oss i kragen och gå ut nu men först vill jag tipsa er om att Ideal of Sweden har 50% rabatt på mängder av produkter nu. Och med DENNA LÄNK och koden KarinRahm15 får ni ytterligare 15% rabatt på ett helt köp. Så passa på att fynda skal, plånboksfodral, QI Charger, kortfodral, accessoarer, ring mounts, nyckelringar, passfodral, väskor, datorfodral, powerbanks och matchande sladdar. Jag är övertygad om att ni kommer göra riktiga fynd!

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.