Grön immunboostande smoothie – recept

immunboostande smoothie
Hjälp kroppen i influensatider med en immunboostande smoothie.
immunboostande smoothie
Receptet hittar ni lite längre ner.

immunboostande smoothie – inlägget innehåller adlinks från Superfruit

Nu mer än någonsin behöver vi ta hand om vår kropp och vår hälsa. Att stötta kroppen med hälsosam mat, motion utomhus och god sömn är A och O.

Jag gillar att dricka hälsosamma smoothies som ger vitaminer, mineraler och fibrer. Och för er som inte testat att göra en grön immunboostande smoothie och skräms av färgen; de är verkligen fantastiskt goda!

Idag tänkte jag bjuda på ett recept på en smoothie som jag ofta gör och som hela familjen tycker är jättegod. En riktig nybörjarsmoothie som alla (mig veterligen) gillar.

Detta recept har jag tagit fram i samarbete med Superfruit, ett företag som jag älskar och är så stolt och glad att få arbeta med. Och i samband med detta samarbete har jag fått en rabattkod som ger er (och mig själv, ha ha!) 20% rabatt på hela Superfruits sortiment (bortsett från köksvaror som mixers/blenders). Ni hittar Superfruits immunboostande sortiment HÄR. Använd DENNA LÄNK och koden Karin20 i kassan så dras 20% av på summan. Bra för både hälsan och plånboken!

Här kommer mitt mumsiga recept på en grön immunboostande smoothie, hoppas ni ska tycka om det!

Grön immunboostande smoothie

2 glas

Ingredienser:

2 stora nävar spenat

1 näve grönkål

1 banan

2 msk super booster (har ett högt innehåll av fibrer, vitamin C och D, köp HÄR)

3-4 dl apelsinjuice

Gör så här:

  1. Lägg alla ingredienser i en blender och mixa till en slät smoothie.
  2. Servera på direkten.

Gillar ni matinspiration och recept, hittar ni mängder av dem HÄR. Och vill ni ha mer inspiration så följ mig gärna på Instagram HÄR och Facebook HÄR. Det skulle göra mig superglad!

Kram! /Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.