Ny rabattkod Stronger 20% på ALLT!

ny rabattkod Stronger
Ny rabattkod hos Stronger ger 20% rabatt!

Ny rabattkod Stronger – inlägget innehåller adlinks

Har ni sett Strongers nya vårkollektion ”Spring Break”? Om inte kolla in den HÄR. Så himla fina färger och älskar modellerna på kläderna.

Croppade toppar, tights med hög midja, linnen, sportbehåar i svinsnygga våriga färger… vill ha allihopa!

Ny rabattkod Stronger

Jag vet att många vill köpa Strongers träningskläder både till sig själva och till sina döttrar men tycker att deras kläder är lite pricey. Men här kommer lösningen på ert problem. Med en ny rabattkod Stronger så får du 20% rabatt på hela sortimentet! Hur bra?

Använd DENNA LÄNK och koden WOMEN20 i kassan så dras 20% bort från din order. Gäller som sagt på exakt hela sortimentet. Även deras nya snygga träningsväskor!

Men nog snackat om träningskläder då. Vad har hänt sedan sist? Jo, igår skulle vi gå på Mellofinalen hela familjen men vi ställde in det, gav bort biljetterna och bjöd över en av Emblas bästa vänner istället. Det blev bastu och bad hemma i poolen. Middag och sedan en hel buffé med godsaker framför TV:n och Melodifestivalen. Följt av sleep over. Supermysigt!

Idag ska Embla på hoppkurs och jag och Rickard ska hitta på något på tu man hand. Jag är sugen på att åka och kolla in hans nya fastighet som har totalrenoverats och kanske äta en mysig lunch någonstans. Men vi får se vad vi hittar på.

Hörs snart hörrni!

/Karin

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.