Ny rabattkod Stronger 20% på ALLT!

ny rabattkod stronger
Ny rabattkod hos Stronger ger 20% rabatt!

Ny rabattkod Stronger – inlägget innehåller adlinks

Har ni sett Strongers nya kollektion ”Harmony. Unity. Bravery”? Om inte kolla in den HÄR. Så himla fina färger och älskar modellerna på kläderna.

Vi talar om croppade toppar, tights med hög midja, mjuka linnen och sportbehåar i svinsnygga jordiga färger… vill ju ha alltihop ju!

Ny rabattkod Stronger

Jag vet att många vill köpa Strongers träningskläder både till sig själva och till sina döttrar men tycker att deras kläder är lite pricey. Men här kommer lösningen på ert problem. Med en ny rabattkod Stronger så får du 20% rabatt på hela sortimentet! Hur bra?

Använd DENNA LÄNK och koden KARIN20 i kassan så dras 20% bort från din order. Gäller som sagt på exakt hela sortimentet. Även deras nya snygga träningsväskor!

Har ni inte koll på storlekarna så kan jag säga att Strongers kläder är true to size. Det betyder att du beställer den storlek du normalt har i kläder. När det kommer till storlekar för barn har jag skrivit ett separat blogginlägg om det. Så ta en titt HÄR innan ni klickar hem träningskläder från Stronger till era döttrar.

Men nog snackat om träningskläder då. Vad har hänt sedan sist? Jo, igår skulle vi gå på Mellofinalen hela familjen men vi ställde in det, gav bort biljetterna och bjöd över en av Emblas bästa vänner istället. Kändes osäkert med tanke på ökningen en fallen av Corona. Det blev bastu och bad hemma i poolen. Middag och sedan en hel buffé med godsaker framför TV:n och Melodifestivalen. Följt av sleep over. Supermysigt!

Idag ska Embla på hoppkurs och jag och Rickard ska hitta på något på tu man hand. Jag är sugen på att åka och kolla in hans nya fastighet som har totalrenoverats och kanske äta en mysig lunch någonstans. Men vi får se vad vi hittar på.

Jag hoppas att vi hörs snart hörrni!

/Karin

Om Stronger

De tre vännerna Henrik Grundén, Joel Almqvist och Juri Gendelman grundade varumärket Stronger år 2013. Idag går det att handla Strongers sortiment i alla världsdelar, i över 100 länder. Största marknaden finns i Europa, med Sverige och Tyskland i ledet. Nya kollektioner släpps flera gånger per år.

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.