Har jag blivit en matbloggare eller?

matbloggare
Är det en matbloggare vi ser?

matbloggare? – inlägget innehåller adlinks

Men lugn! Jag har gått och blivit en riktig matbloggare! Scrollade igenom bloggen och såg att det var ta mig tusan bara recept där. Jättekul för alla som gillar mat precis som jag men för alla andra suger det ju så klart. Så jag tänkte att jag skulle försöka dela något annat än matinspo och recept den här veckan.

Planerar att skriva ihop mina reseguider från Doha och Amalfikusten som jag inte fått tummen ur och gjort sedan september respektive november. Jag har också några ansiktsmasktester som jag inte publicerat och några andra skönhetsinlägg. Även lite mer mode ligger i pipen.

Men för att vara ärlig har jag jäkligt mycket mer matinspo som jag vill dela med mig av också. Så räkna med en hel del inlägg denna vecka.

Och ja, ett litet rackarns acaibowlrecept får jag väl plats med i det här inlägget? Jag brukar göra lite olika varianter på det här hemma. Idag mixade jag bladspenat, frysta hallon, blåbär, en banan, ett par skedar plantbaserad ghurt och acaipulver. Toppade med jordnötssmör. skivad banan, fryst mango och min favoritgranola med blåbär och vanilj som du kan köpa HÄR.

Denna acaibowl är så god!

Oavsett vilken typ av inlägg ni gillar; vill ni ha koll på när jag postar så följ mig gärna på Facebook HÄR och Instagram HÄR.

 

Karin Rahm

Det är jag som är Karin Rahm och jag vill vara din inspiration till att leva en aktiv, rolig, balanserad och hälsosam livsstil.